Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Lentovi Canon Elan 7N ,Rebel T2 ,300V
Автор: ognyan   
Дата:   10-11-04 10:18

Kajete neshto za tezi modeli.

Отговори на това съобщение
 Re: Lentovi Canon Elan 7N ,Rebel T2 ,300V
Автор: thor   
Дата:   10-11-04 10:23

и аз имам въпрос към теб ..
защо Canon [smilie11] ?? Огиняне..... [smilie6]

Дата:   10-11-04 10:27

Ami.....zashtoto mai po goliam i evtin izbor imam s obektivite.ili burkam?

Дата:   10-11-04 10:44

ами ако смяташ да работиш само с аутофокусни обективи и след това да минеш на цифров Canon EOS не бъркаш ,но ако търсиш по-евтини и с по-голямо разнообразие обективи мисля че при Nikon имаш по голям избор ,някъде в една тема papi–фотографа обяви за продан един Nikon F70 с него имаш голяма свобода на избор на обективи както аутофокусни така и механични ,а и като цяло фотоапарата си е много добър ,пък и е по евтин от един Elan 7/7e ,ако papi не го е продал ..като за начало по добро от това не виждам ..иначе ако държиш на Canon аз бих избрал Canon Elan 7 имам го същия ,както и Nikon F80 и от двата Nikon-а според мен е по добър ...
http://kruossphotos.fotopic.net/p7551652.html

http://photobucket.com/albums/v364/kruos/?action=view¤t=EOSElan730.jpg

но който и от двата да вземеш вземи си и грип-а ,с който можеш да използуваш и АА батерии ,вземи си акумулаторни и ще си спестиш доста пари за батерии ..[smilie7]

Дата:   10-11-04 10:48

Akumulatorni imam.Vzeh si s digitalkata.
Za 300v kakvo shte kajesh?

Автор: m.o.p   
Дата:   10-11-04 10:54

Az sam saglasen s thor.Nikona e dalech po dodria izbor,plus tova obektivite ot nikona sashto mogesh da gi polzvash kam edin d70 naprimer.

Дата:   10-11-04 10:57

Ne izliza li po skupo s tiah?
Canon e po razprostranen v BG.

Дата:   10-11-04 11:10

нямам и идея за този 300v ,за мен това са пластмасови играчки , с много съмнително качество ,да не говорим за обективите които вървят с тях ,пък и се продават на цени около 100US$ ..незнам какво може да очаква човек от фотоапарат който нов се продава за 150US$ и къде е бил произвведен за да може да му се смъкне толкова цената ,още повече какъв качествен контрол е имало след като е слезнал от конвейра ..сигурно съм много краен в коментара ,но това си е мое мнение ,ако смяташ да го имаш-фотоапарата за година две може би , иначе незнам какво мога да очаквам от такъв фотоапарат като надеждност ..сигурно си противореча с други коментари които съм правил ,но се опитвам да предам какво мисля като цяло за един такъв фотоапарат от рода на 300v ,това си е направо сапунерка в сравнение с този който papi продаваше а и този на papi си е made in japan .. ако можеш да ги сравниш ( 300v и Elan 7,а пък ако имаш възможност да подържиш в ръцете си и този на papi ) в един магазин ..сигурно ще разбереш за какво говоря и ако все пак ти харесва 300v ми вземи си ,но да не се налага след месец да го продаваш....[smilie6]

Дата:   10-11-04 11:13

Tochno za tova i pitam thor.
Chakam samo da prodam A80 i si vzimam lentov.
Tozi Elan mai e dobur naistina.Papi za kolko davashe negovia?

Дата:   10-11-04 11:53

незнам ,,драсни му тема или майл ..не си спомням да е обявявал цена ..[smilie6]

Автор: neuromancer   
Дата:   10-11-04 12:16

От тия елан7 /еос 30 е най-добрия, другите са като сапунерки, ама много трудно работи с МФ обективи, да не изревеш после ако са ти такива намеренията

първа  назад  1     всички  напред  последна