Автор: r_popov
Дата: 09-11-04 17:53
Здравейте, клубари. Не е петък, но малко хумор няма да навреди - да разсеем обстановката, че цял ден прескачат искри. Темата е OffTopic, за което се извинявам предварително.
Та значи... действието се развива миналата събота. Чудесен есенен ден. Слънце, безоблачно, спокойно, температури малко над 18 оС, с лека купесто-дъждовна облачност в север-северозападния край на Софийското поле /както би се изразил Минчо Празников/. Със семейството отиваме на разходка в сто-акровата гора - Борисовата градина. То от нея май остана малко, но това е друга тема. Естествено си взимам и апарата и такъмите, както си му е реда. По едно време решавам да използвам апарата по предназначение, а не само да троша с него лещници за хлапето ![[smilie25]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif)
Първо половин час построявам композицията - майка и син + букет от сухи листа на фона на есенната гора. После още половин час се суетя около тях и търся най-подходящата гледна точка. Накрая снимам и пак , и пак за да увековеча този невероятен шедьовър, достоен за Одисей... или поне за Лувъра. И в един момент - ми то в апарата няма филм. Егати ситуацията, сещам се за класиката "С деца на море" - Чичо Манчо ми ти само повтаряш снимай, снимай... то няма толкова дълъг филм.
Жена ми още ме подмята "...Ооооо... Чичо Манчо се прибира от работа..."... "Как е фотографа на годината". А снощи направо ме разби - в Нешънъл Джиографик търсели фотографи-пейзажисти - да съм им пратил последните си снимки .
Както се казва - майтап бе, уили.
Айде приятна вечер на всички и показвайте повече фотки - есента е прекрасна.
|
|