Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 не/петъчен хумор /темата е Off Topic/
Автор: r_popov   
Дата:   09-11-04 17:53

Здравейте, клубари. Не е петък, но малко хумор няма да навреди - да разсеем обстановката, че цял ден прескачат искри. Темата е OffTopic, за което се извинявам предварително.
Та значи... действието се развива миналата събота. Чудесен есенен ден. Слънце, безоблачно, спокойно, температури малко над 18 оС, с лека купесто-дъждовна облачност в север-северозападния край на Софийското поле /както би се изразил Минчо Празников/. Със семейството отиваме на разходка в сто-акровата гора - Борисовата градина. То от нея май остана малко, но това е друга тема. Естествено си взимам и апарата и такъмите, както си му е реда. По едно време решавам да използвам апарата по предназначение, а не само да троша с него лещници за хлапето [smilie25]
Първо половин час построявам композицията - майка и син + букет от сухи листа на фона на есенната гора. После още половин час се суетя около тях и търся най-подходящата гледна точка. Накрая снимам [shtrak] и пак [shtrak] , и пак [shtrak] за да увековеча този невероятен шедьовър, достоен за Одисей... или поне за Лувъра. И в един момент [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] - ми то в апарата няма филм. Егати ситуацията, сещам се за класиката "С деца на море" - Чичо Манчо ми ти само повтаряш снимай, снимай... то няма толкова дълъг филм.
Жена ми още ме подмята "...Ооооо... Чичо Манчо се прибира от работа..."... "Как е фотографа на годината". А снощи направо ме разби - в Нешънъл Джиографик търсели фотографи-пейзажисти - да съм им пратил последните си снимки [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] .
Както се казва - майтап бе, уили.
Айде приятна вечер на всички и показвайте повече фотки - есента е прекрасна.

Отговори на това съобщение
 Re: не/петъчен хумор /темата е Off Topic/
Автор: RossN   
Дата:   09-11-04 18:01

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: yanee   
Дата:   09-11-04 18:02

другия път с дигиталката и такъмите [smilie18] [shtrak] [smilie18]

Автор: RossN   
Дата:   09-11-04 18:05

кой го знае, ще си забрави картата сигурно....

Автор: asahi   
Дата:   09-11-04 18:06

Не се коси. Удоволствието свършва с натискането на спусъка.

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-11-04 22:02

ми не само, кефа да се нагледаш през визьора си е кеф и сам по себе си, да пипаш апарата и да си играеш с него -също си е кеф...

Автор: Junior   
Дата:   09-11-04 22:04

Кръстев и Стоев.... абе при вас вървят ли нещата нормално/редовно [smilie8] [smilie8] [smilie3] ???

Дата:   09-11-04 22:22

Junior,
ако вървяха, апарати ли ще галим или ще дебнем добермана на съседа с пръст на спусъка [beer] [beer] [beer]

Дата:   09-11-04 22:31

айде да допиша, че мразя редакциите - глей кво ще става, като си взема на изплащане гаубица за Коледа .....

Дата:   09-11-04 22:33

или Т-72 на цената на 1.4L.......
ау[smilie24]

Автор: Junior   
Дата:   09-11-04 22:57

https://photo-forum.net/joro/emoticons/trink26.gif
https://photo-forum.net/joro/emoticons/trink26.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif

Автор: asahi   
Дата:   10-11-04 10:29

Младши, моите вървят. Бива да му кажем нещо успокоително на Попов, нали?

Автор: kamera_vision   
Дата:   10-11-04 13:41

Skaniray i pusni shedyovara da go vidim.Che neshto nemoga da si predstavya kompozitziata:-)))[smilie18] [smilie18] [smilie18]
MOGO YAKO-OPRAVIH SI NASTROENIETO[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна