Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 предложение
Автор: thor   
Дата:   08-11-04 22:44

идея ,може би за нещо по ..
ако можеше да се направи един анонимен раздел в този фото-форум ,в който да се постват снимки анонимно и без оценки , от такива които биха искали да научат нещо повече , като как да си подобрят снимките/техниката на снимане с различни техники или да разберат конкретно как биха могли да получат един или друг ефект ,да попитат даден автор от фото-форума по какъв начин и с какво са направени снимките ,фотоапарат ,обектив ,Photoshop и т.н. ..нещо от този род и който има желанието да отговори ,да влиза в този раздел и без да има разни неприятни коментари да речем регламента този раздел да е стриктен и тези които злоупотребяват с глупави коментари направо да бъдат банвани за този раздел .. и раздела да е със цел ..абе един вид просветитена цел ..сигурно много от тези които постват биха искали да знаят кое не са направили както трябва или да научат как другите биха го направили по добре ,а и като е анонимно мисля че може би ще е и по обективно ..пък и раздела ще е така да се нарече за такива които знаят че искат да научат нещо от другите ....[smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: предложение
Автор: Brummaker   
Дата:   08-11-04 22:47

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: scrap   
Дата:   08-11-04 22:53

подкрепям![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: rolla   
Дата:   08-11-04 22:55

и аз [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Brummaker   
Дата:   08-11-04 22:56

бе то сички шъ го подкрепим, щото е супер наистина, ама админа...горкия САС [smilie2]

Автор: Krassy   
Дата:   08-11-04 22:59

Бе то има един супер лесен начин, ама няма го кажа [smilie7]
Може, но само по АйййййСииииийкЮтоооооо [smilie18]

Автор: koko_k   
Дата:   09-11-04 00:22

аз съм ЗА![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-11-04 00:45

thor,
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: sp   
Дата:   09-11-04 07:56

[smilie24] за

Автор: vazmuten   
Дата:   09-11-04 08:05

чудесна идея торе!
твърдо ЗА. така и аз ще взема да се престраша да кача някоя снимка :)

Автор: inmitev   
Дата:   09-11-04 08:35

Идеята е много добра,[smilie24] [smilie24] [smilie24], но и много трудна за реализация. Поне според мен.

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   09-11-04 10:35

Iteqta e perfe! Na vski4ki ni e nujno malko kritika !! Na men mi e nujna pove4e kritika i pove4e suveti! taka4e 6e si premesta si4ki snimki tam ako go napravite !! [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: djore   
Дата:   09-11-04 10:42

estestveno[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   09-11-04 11:19

Добре, ама кой ще я пише тая критика. Нали сте все същите хора? Ако сте настроени да пишете конструктивно, какво ви пречи да го правите и сега? Мислите ли, че някакъв нов раздел ще накара човекът, който до вчера не писал от утре да почне да пише под снимките?

Автор: n1x0n   
Дата:   09-11-04 11:39

Жоро е прав, при цялата добра мисъл зад идеята на Тор, проблема си остава - хората които нямат какво да кажат, но с желание да дърдорят са много, няма какво да ги спре и там.

Автор: pne4ev   
Дата:   09-11-04 11:46

[smilie24] [smilie24] [smilie24], за една моя снимка аз LAMER-a от4аяно и искрено се молех за коментар, но уви....

Публикацията е редактирана (09-11-04 11:50)

Автор: komrad   
Дата:   09-11-04 11:53

offtopic:
thor, poglejdash li si maila deto si go dal v profila?
/offtopic

Дата:   09-11-04 12:00

това което имах/имам в предвид е взаимствано от форум-а ,както има такива които искат да разберат кой фотоапарат ще им е най удобен и питат защото незнаят какво да изберат и им се отговаря къде стойностно къде не ,така има и такива които биха искали да знаят как да направят неща които харесват но не знаят как да попитат или ги е срам ( и това го има ,просто се страхуват от реакцията ) ,или се опитват да направят нещо но незнаят как ,или незнаят какъв обектив да използуват ,или са видели някоя снимка в нет-а и не знаят как е направена и също им е интересно как става ,или просто са запалени по фотографията и това което знаят и се опитват да приложат на практика ,но от незнаене на малки детайли не го прилагат както трябва и не получават желания ефект ..в края на краищата ако в един фотофорум няма такъв раздел ..хм.. все пак друго е да се дискутира върху дадена снимка нагледно и разни хора скрити зад анонимата да се изкажат за също толкова анонимен автор така няма да има опасност от разни междуличностни пререкания ...пък и там както коментарите така и постването на снимки да си е по желание и както има такива във форума да отговарят на зададени въпроси така ще има и такива които да отговарят и на визуалния материал ,та това имах в предвид ..а пък раздела може да бъде открит както и конкурсите -са анонимни и да речем всеки да си трие снимките след като е получил нужните отговори или след определен период от време да си си отидат във профила му и ако иска пък оттам да си ги изтрие .. винаги съм си мислвл че човек приема по лесно критика когато е анонимен ,както и критикува също така най добре анонимно ..но това си е само предложение ..и само ако се направи може да се разбере дали има смисъл или няма ...[smilie6]

Автор: Krassy   
Дата:   09-11-04 12:08

Тор написа:
".. винаги съм си мислвл че човек приема по лесно критика когато е анонимен ,както и критикува също така най добре анонимно .."
Това нещо го експериментирах - в нормално човешко общество това наистина е правилния начин, но тука ТОЗИ начин вкарва предубеждения и неприязън, не бих се изказал крайно, че това е комплексарска проява, но много неща приемат факта отчасти така!

Дата:   09-11-04 12:29

ами Krassy ,
колкото и да е тъжно ,рицарите и "джентълменските"-постъпки ,както и дон-кихотите в истинският свят все още се намират по книгите ,самурайската чест и дисциплина дори и в япония не е на същото ниво каквито са представени по писанията ,така че нищо човешко не е чуждо и на този форум ,ако нещо трябва да бъде анонимно и по този начин да бъде по полезно аз съм за ...[smilie24]
[smilie6]
аз нямам теза за защита в случая ,просто предложение и обяснявам защо го предлагам от каква помисъл ...останалото си е живо чесане на езици ...[smilie6]
не виждам какво пречи на тези които ,имат желание и искат да помогнат да го направят анонимно ,пък ако не искат да се крият зад анонимата могат да си пишат ник-а в коментара и готово .. аз си мисля че най малкото в един фото-сайт е да има нещо като отдел за разглеждане на снимки като запитване на техниките и начина по които са направени ,а не само да се събират точки ,пък и тези които ще искат да научат нещо ще знаят че постват снимка с желанието да научат нещо а не само да им се види и оцени снимката ..пък и в края на краищата ще е по желание ..както и да е ..толкова по обясненията и подбудите ми .. [smilie6]

Дата:   09-11-04 12:33

Тука анонимството не върви нормално... за добро или за лошо.
Аз лично се учудих на хъса с които Тор и Моби, взеха да ми налитат в някаква тема за оптика преди време. А то защо?! Защото съм нямал качени снимки и съм бил анонимен едва ли не заради това /все едно липсата на качени снимки е гаранция че не съм снимал с Лайка :-))/. Аз не им се сърдя, защото да се отсее плявата в този форум е трудна работа, но отношението към анонимните тук е подозрително /Краси ти си виновен :-)/, и докато на мен не ми дреме от това, на повечето хора тук им дреме.

Изобщо целия форум да се дели и "влиза в анонимност", вместо да се наложи на някои хора да се държат прилично, не знам дали е правилния път... пък който иска да се научи да снима - да се научи да поема критиките от свое име, зашото в живота е така.

Дата:   09-11-04 13:14

интересно никсон ,би ли ме цитирал/а когато пускаш слухове и лъжи по мой адрес [smilie10] [smilie11]

Дата:   09-11-04 13:24

Торе, опитвам се да не бъда агресивен, да не почвам поредната битка... казах че не се сърдя, че разбирам острата ви реакция тогава. Дори не съм казал кой от вас за какво ми е скачал. Не са слухове и не са лъжи, сам можеш да си провериш... някаква тема за Лайка оптиката беше и волокин участваше в дискусията.

п.п.
и викам да не почваме проедния офтопик тук, това е тема с предложение и коментара ми беше свързан с нея.

Дата:   09-11-04 13:25

единствения ник в този форум който съм обявявал за трол ,това е матадор ,ако и това си ти никсон или ако си алексей/александра и сега нещо си забравил кой си [smilie5] тогава може , но към този ти ник n1x0n ,не съм имал никакви претенции за снимки по профили или нещо друго освен че не съм бил съгласен с мнението ти ,ако очакваш да бъда съгласен с това с което не съм съгласен жестоко се лъжеш [smilie6] та ,приятелю/приятелко записвай си ако забравяш под какво име или ник се подвизаваш за да не ти лъсват лъжите..... [smilie5]

Дата:   09-11-04 13:34

ами аз ще ти се извиня публично ,ако си ми цитирал правилно ника ,но не може да ме обвиняваш че съм се възмущавал от липсата ти на снимки в профила ти ,или че съм те обявявал за анонимен ,след като нямам навика да го правя това ...и изобщо не ми е в стила да съдя хората по снимките ,това е важно за мен аз ти писах че щом не съм съгласен значи не съм съгласен ,но не съдя хората по снимките ..не замазвай положението с това че не искаш да забъркваш спорове ,ако не си искал§а нямаше да ме цитираш в лъжливи обвинения ...трябва ли аз да помня мненията на всички които не са биле съгласни с мен [smilie11] който не е съгласен не е ,проблема си е негов ,пък колкото и остро да не е бил съгласен ,и каква обидна дума съм ти казал може ли да ме цитираш с коментара ми [smilie11] аз като обиждам някой знам защо го правя и го правя с убеждение и не си връщам думите назад защото преди да кажа нещо съм си го помислил ..така че...[smilie23]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна