Автор: thor
Дата: 09-11-04 12:29
ами Krassy ,
колкото и да е тъжно ,рицарите и "джентълменските"-постъпки ,както и дон-кихотите в истинският свят все още се намират по книгите ,самурайската чест и дисциплина дори и в япония не е на същото ниво каквито са представени по писанията ,така че нищо човешко не е чуждо и на този форум ,ако нещо трябва да бъде анонимно и по този начин да бъде по полезно аз съм за ...
аз нямам теза за защита в случая ,просто предложение и обяснявам защо го предлагам от каква помисъл ...останалото си е живо чесане на езици ...
не виждам какво пречи на тези които ,имат желание и искат да помогнат да го направят анонимно ,пък ако не искат да се крият зад анонимата могат да си пишат ник-а в коментара и готово .. аз си мисля че най малкото в един фото-сайт е да има нещо като отдел за разглеждане на снимки като запитване на техниките и начина по които са направени ,а не само да се събират точки ,пък и тези които ще искат да научат нещо ще знаят че постват снимка с желанието да научат нещо а не само да им се види и оцени снимката ..пък и в края на краищата ще е по желание ..както и да е ..толкова по обясненията и подбудите ми ..
|
|