Автор: pinko
Дата: 08-11-04 20:39
Господин Pinko (Мутафчиев младши),
Отдавна не съм взимал отношение по теми във форума, но днес вече дебелоочието на писачи като теб надмина всякакви граници. Крадеца е недоволен и вместо властта да осъди него той вика против властта и държавата.
До кога господа админи ще си траете по случая Pinko и докога ще продължава шуробадженащината???
къв ти е проблема, пиле, нещо жената не ти пуска или...
Аре ти и фолкпевицата(николина) поне една снимка качете, тогава ще говорим...
А по отношение на оня случай, дето го визираш и орева орталъка тук ще ти отговоря, пък ти ако искаш си прави собствено разследване-
Начи, почвам да обяснявам, записвай си, моля те, че нещо де да знам....
Имаше тук един пич, дето бунтуваше масите, ГОГО му беше заглавието, та решихме с един приятел да напраим една провокацийка(то това впоследствие стана масова практика, ама аз за авторство не претендирам, сакън)
Та тоя пич, разбираш ли, Гого,(познат и като Петър), има неблагоразумието да се изхвърли като .... на мокър пясък по отношение на едно мое съъъъъъъвсем непретенциозно пейзажче, че, кво да ви кажа, всеки дето е бил там може да го ЩРАКНЕ
Затова аз СЪС СЪГЛАСИЕТО НА АВТОРА КАЧИХ ЕДИН КАДЪР, ПАНОРАМКА ЕДНА НА АРДА, И ЗАЧАКАХХЕ С АВТОРА НА ВЪПРОСНАТА СНИМКА КОМЕНТАРИ
ВЕРВАЙ МИ, МНОООООООООО СЕ СМЯХМЕ,, ИМАШЕ ЕДИН(АНОНИМЕН ЕСТЕСТВЕНО), КОЙТО ОТСЕЧЕ - МИ ТО ТОВА И АЗ БИХ МОГЪЛ ДА ГО ЩРАКНА, СТАВА ДУМА ЗА КАДЪР, СГЛОБЕН ОТ 4 ДИАПОЗИТИВА 6Х6
Снимката не беше нещо особено, просто една панорама на река Арда, и аз нарочно избрах такава, дето да е на поне половината календари на Енергото, щото никога и преЗ ум не ми е минавало да претендирам за квото и да е било авторство, беше поредния бъзик...
Ама на вас все не ви се угажда, Фоталчо(зеро(нула демек)) и баба ти нина николина(некви есенни шуми, и това е), дет плаши куче със салам
Аре да ви видя, излезте от тъй свидната ви анонимност, ама вие само там можете да вегетирате, ВЕГЕТИРАТЕ, ПОТРЕТВАМ ТАЯ ДУМА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СИ ВЕГЕТИРАТЕ, АЗ НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ НИЩО
Нищожества бледи, аз не се крия, елате и ме разбийте:
Иван Стефанов Мутафчиев
ЕГН 6507206707
тел. 0887 631329
тел служ. 9807954
тел дом. 9921471
А не съм бил и никога няма да бъда анонимен, тва е положението
|
|