Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ква милиция кви пет лева, бе фоталчооооо
Автор: pinko   
Дата:   08-11-04 20:39

Господин Pinko (Мутафчиев младши),

Отдавна не съм взимал отношение по теми във форума, но днес вече дебелоочието на писачи като теб надмина всякакви граници. Крадеца е недоволен и вместо властта да осъди него той вика против властта и държавата.

До кога господа админи ще си траете по случая Pinko и докога ще продължава шуробадженащината???

къв ти е проблема, пиле, нещо жената не ти пуска или...

Аре ти и фолкпевицата(николина) поне една снимка качете, тогава ще говорим...

А по отношение на оня случай, дето го визираш и орева орталъка тук ще ти отговоря, пък ти ако искаш си прави собствено разследване-

Начи, почвам да обяснявам, записвай си, моля те, че нещо де да знам....

Имаше тук един пич, дето бунтуваше масите, ГОГО му беше заглавието, та решихме с един приятел да напраим една провокацийка(то това впоследствие стана масова практика, ама аз за авторство не претендирам, сакън)

Та тоя пич, разбираш ли, Гого,(познат и като Петър), има неблагоразумието да се изхвърли като .... на мокър пясък по отношение на едно мое съъъъъъъвсем непретенциозно пейзажче, че, кво да ви кажа, всеки дето е бил там може да го ЩРАКНЕ

Затова аз СЪС СЪГЛАСИЕТО НА АВТОРА КАЧИХ ЕДИН КАДЪР, ПАНОРАМКА ЕДНА НА АРДА, И ЗАЧАКАХХЕ С АВТОРА НА ВЪПРОСНАТА СНИМКА КОМЕНТАРИ

ВЕРВАЙ МИ, МНОООООООООО СЕ СМЯХМЕ,, ИМАШЕ ЕДИН(АНОНИМЕН ЕСТЕСТВЕНО), КОЙТО ОТСЕЧЕ - МИ ТО ТОВА И АЗ БИХ МОГЪЛ ДА ГО ЩРАКНА, СТАВА ДУМА ЗА КАДЪР, СГЛОБЕН ОТ 4 ДИАПОЗИТИВА 6Х6

Снимката не беше нещо особено, просто една панорама на река Арда, и аз нарочно избрах такава, дето да е на поне половината календари на Енергото, щото никога и преЗ ум не ми е минавало да претендирам за квото и да е било авторство, беше поредния бъзик...

Ама на вас все не ви се угажда, Фоталчо(зеро(нула демек)) и баба ти нина николина(некви есенни шуми, и това е), дет плаши куче със салам

Аре да ви видя, излезте от тъй свидната ви анонимност, ама вие само там можете да вегетирате, ВЕГЕТИРАТЕ, ПОТРЕТВАМ ТАЯ ДУМА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СИ ВЕГЕТИРАТЕ, АЗ НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ НИЩО

Нищожества бледи, аз не се крия, елате и ме разбийте:

Иван Стефанов Мутафчиев
ЕГН 6507206707
тел. 0887 631329
тел служ. 9807954
тел дом. 9921471

А не съм бил и никога няма да бъда анонимен, тва е положението

Отговори на това съобщение
 Re: Ква милиция кви пет лева, бе фоталчооооо
Автор: nikolina   
Дата:   08-11-04 20:52

Първо не съм ти баба .
Второ ,ще разбереш коя съм като питаш татко си.
Трето - лъжеш нагло.Снимката не беше една и много добре го знаеш.
Четвърто имаше и още снимки дето са на татко ти ,като онази снимка с детето и петлето.

А ,между другото ,кога беше татко ти в шатите ,кога ти взе от Забрийски пойнт снимки да показваш тука ?

Автор: murnau   
Дата:   08-11-04 20:53

Нищожества бледи, аз не се крия, елате и ме разбийте:

....
[smilie5] [smilie23]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   08-11-04 21:04

Samo edno ne moga da razbera kvo Im pravi kef(ne viziram nikoi)da kradat nekvi snimki na nqkoi si i vijte kvo sum naprail ??

Snimaite s va6te si sposobnosti tuk to si e za vas nikoi nqma da vi dade pari ili ne6o takova za va6te snimki. Tuk prosto gi pokazvame za da razberem kosurite si sire4 gre6kite si koito nie ne vijdame .
Prosto nqma snisal ot tova da se kradat snimki !

Az li4no ; Ako mi haresa snimka ot foruma prosto 6te popitam avtora i dali moje da naprava i az edna takava snimka i da q pusna tuk ako se suglasi probvam ako stane stane ako ne zdrave da e.

Автор: Brummaker   
Дата:   08-11-04 21:06

[smilie24]

Автор: stoevmobile   
Дата:   08-11-04 21:49

я, извадиха се топовете и големите секири (не ме почвайте и мене само, малък съм още и сега се уча да пия кръв и снимки да кра.... упс, да снимам) [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [beer] [beer]
уф, баси и кампания настана, смутно време за дребните....
давай брато, удрай комши!!!!
Админа не може ли да прати мейлче на народните будители да се изтурят някакси извън форума, че то смешно стана - този се маха за найсти път, онзи бил "взаимствал идеи", трети бил "намси куо", ама мен, обикновения писач/четец у форума, без претенции за майстор-фотограф и коментатор на снимки, ме дразни това тъпо каране у теми, комай понятни на единици от "утвърдените клубари"......
а наздраве и от тези, дето не умеят да снимат, ама обичат да пият бира и да четат форума
[beer] [beer] [beer]
и още нещо - ако продължавате да се-ре-те у "НАШИЯТ СВЯТ" (колко са точно активните членове на форума, дето живеят у този свят, Админа може би знае), какво очаквате после?
ай наздраве, на всички, живота е кратък, няма да стане по-готин и шарен от поредната кофа помия.

Дата:   08-11-04 21:53

серем викаш...[cool]

ми аз не мисля ,че съм се изсрал в НАШИЯ СВЯТ, ама какво от това [smilie8]

по моите критерии нещата са...но какво значение имат моите, твоите и т.н. критерии: ние требе са нагодим, не "те" [smilie2]

аз обаче - май няма [smilie3] ...

Автор: boni   
Дата:   08-11-04 21:55

Едни серат,други снимат.
[beer] [beer] [beer] за снимащите.

Дата:   08-11-04 21:58

между другото, що не спретнете една класацийка в този свят : От началото

[smilie24]

както имаше за Любовта...

Дата:   08-11-04 22:02

Иван Стефанов Мутафчиев
ЕГН 6507206707
тел. 0887 631329
тел служ. 9807954
тел дом. 9921471

Това съм аз, ако ти стиска, и ако междувременно си си изфабрикувала нови ДОКАЗАТЕЛСТВА относно къде съм бил и къде не...

Преставам, щото да се спори с химера, радиоапарат или ТВсет е най-малкото ...тъпо и лишено от секъв здрав смисъл....

Айде, появи се, николинке, официално ти меткам хендкърчийф(кърпичка значи, за незапознатите с тоа странен иноземен език)

Предизвиквам те, ПРЕДИЗВИЗВИКАМ ТЕ, един вид, и ако нямаш доблестта да излезеш на светло и да се биеш, начи си тъпа ... ... заспала, един вид вулва хипнотика, ако отлепваш латински...

Аре, мацинко, излез ми,излез ми, аз няма от кво да се срамувам, ама ти НЯМА КВО ДА ПОКАЖЕШ, тва е твоята трагедия явно, ти що си мислиш че кат четеш тук и ти пораства пишката?????????четииии, копеуе иууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

ОФИЦИАЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ЕВЕНТУАЛНИТЕ ЗАСЕГНАТИ ЗА ОСТРИЯ СИ ТОН, ТОЙ БЕШЕ ПРЕДИЗВИКАН САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НИНА НИКОЛИНА(ИЛИ НЕЙНО НЕКВО ПОДОБНО ПОДОБИЕ НА ХЮМЪН БИЙН.

Та с две думи - има тука неква, даже не се знае дъл е женска, и ме плаши с, ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ,

С РОДНИЯ МИ БАЩА, ДЕТО ТОЧНО В ТОЯ МОМЕНТ МИ СЕДИ НА РАМОТО И ВИ ГЛЕДА СЕИРА???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????22

аРЕ вър се прегледай, мойто дете, ти определено имаш нужда от специаиализирана мед.помощ, това е последния безплатен съвет от мен....за тая вечер

Ама и аз що ли ти слязох до нивото на махленска клюкарка, излез, излез на слънце, гад мръсна, искам да те видя, всеки може да размахва некви обвинения в интернет, ама когато стане дума да се аргументираме...почваш да издишаш....

Сега се сещам, ако не беше тъпа и проста анонимка, бих те съдил, ДА, БИХ ТЕ СЪДИЛ ЗА КЛЕВЕТА И ЗА РАЗПРОСТРАНЯЬВАНЕ НА ЛЪЖОВНИ СВЕДЕНИЯ, АМА НА ТЕБ ТИ Е АДСКИ ГОТ ДА КРИЕШ ЗАД АНОНИМНОСТТА СИ.....

ИМЕТО МИ Е ИВАН СТЕФАНОВ МУТАФЧИЕВ, НИКОГА НЕ СЪМ ГО КРИЛ

А ТИ СИ ШАНТАВА НЕДОКЛАТЕНА ИДИОТКА, ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

Автор: Krassy   
Дата:   08-11-04 22:05

Алооооо... и аз крада кадри от жена си и публикувам, елате ма набийте [smilie7]

Автор: Junior   
Дата:   08-11-04 22:07

Жалко....

Автор: murnau   
Дата:   08-11-04 22:08

kadri, jena?
krassy ti nared li si?
[smilie5]

Дата:   08-11-04 22:14

ухаааааааааааааааааааа

Дата:   08-11-04 22:20

Николина - искаме я на светлоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Искаме я таз гарга беееееееееее

Малииии, то ще вземе да се окаже че това е бившата ми жена, е сега я втасахме копеуе[smilie5]

Дата:   08-11-04 22:22

я го знам беееееее ...

/ ама не е скакауец [smilie18] [smilie18] /

Дата:   08-11-04 22:54

Ъп на тая тема, поради феноменалналното и и непреходно значение за българската фотография и в частност за Николина, която се явявя(поне така се самоусеща) като непреходен лидер, стожер на новото БФО;(българско фотографско общество)

Нинче, искам те на светло, искааааааааам те, искам да ти видя пъпчасалото..... аре немаше нужда....

Аз не съм анонимен, а ти?

Аз не съм анонимен, а ти?

Дата:   08-11-04 23:06

Аз бях, ама ма бастисаха, не че съм се крил [smilie6]

Автор: special_k   
Дата:   08-11-04 23:17

pinko be, abe molq ti se be...!
[smilie21]
Kakvo ti stava be 4ovek?!?
65-i nabor si,nedei taka...

Дата:   08-11-04 23:18

днес е понеделник Спешъле, остави човека [smilie5]

Автор: Junior   
Дата:   08-11-04 23:20

цокайте, не се хокайте....[smilie21] [smilie21]

Дата:   08-11-04 23:41

аре са Юскеселиев(ака спешъле К), ще ми накриви капата тая гарга...

Ти не си ли забелязал как тъпите и природно недоказаните се меткат и яко раздават правосъдие в интернет, техната мама, ама като стане дума да излезат на открито, се скриват и тихичко си бият чекии в шепата, като междувременно шепнат " те сега те съдрах" и етцетера.....

Още от времето на Сталин, че и преди това, тая пасмина е съществувала и ще продължи да съществува, докато ние подхранваме нейната хранителна среда - АНОНИМНОСТТА

Николинка ще се изпари яко дим и никой няма да си спомня за нея, ама тутакси, тя не е човешко същество, тя е образа, който тя самата си е създала за себе си, уфффффхфф, писна ми да се боря с ИМАГИНЕРНО СЪЩЕСТВО, искам да я....

Дата:   09-11-04 00:03

pinko,
ти бира пиеш ли?

Дата:   09-11-04 00:22

Сичко пия ,само газ не...

Ако ще се черпаваме, немаш грижи, напоследък Кока-Кола поглъщам[smilie7]

Дата:   09-11-04 00:54

уф, натровил си се с тези хамерикански напитки...
[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна