Автор: fotoninja
Дата: 03-11-04 16:49
Аз имам такъв апарат от около два месеца и съм доволен за сега.. вярно е че апаратчето има малко шум, но като снимаш на 100 или 50 исо няма нищо почти.... малко и острота им липсва на снимките но със съвсем малка настройка от фотошоп стават страхотни.. снимал съм с канон а 60, олимпуси - ц220 и Е10 и Е20, този последния като качество на снимките е на светлинни години, ама е бааааааааавен, ма май самия апарат беше нещо скапан. но като го сравниш с апарати на тая цена осъзнаваш че е направо екстра...(за минолтата става дума, не за олимпуса, в неговия ценови праг има и истински апарати):)) дисплея е много добър - и като опресняване, и като цветове, апарата е бърз и на нормална светлина е с много бързо фокусиране...
а акаво значи чуплив? - може и нкакой да има право, ма аз бирата с ръба на обектива не си я отварям, ако мислиш с него както казва sd да трошиш орехи, вземи си зенит... а и като намериш апарат с тези функции и такова представяне на такава цена, пиши ми че ще ми е интересно... цената му е такава, щото вече излязоха два наследника... аз се колебаех между з1 и канон а75, сега си казвам че ако бйах купил канона, щях да си вкарам автогол
Публикацията е редактирана (03-11-04 16:52)
|
|