Автор: Thor
Дата: 10-09-04 20:53
ами аз имам от старите ,да чукна на дърво вече втора година не са мръднали по 15 часа на ден единия ,но каквото съм чел .екраните са същите като на Formac ,а някои казват че даже и Formac са за предпочитане а и с 30% по евтини , а и Formac са с гаранция от 3 години докато Apple само една ,но пък новите Apple са по елегантни ,но за фотография наистина не стават за обработване на снимки по добре е един CRT монитор ,иначе една сонда за калиброване на мен ми се вижда скъпа 600$-700$,както и да е чак пък толкова няма да се задълбавам ,иначе за видеофилми е убиец LCD екран ,казват че в следващите две години много ще падне цената на LCD екраните защото са произведени адски много екрани за монитори а продажбата им е в застой и се получава пренасищане на пазара ,но че това е и нож с две остриета много от фирмите ще фалират защото липсва търсене на екрани за монитори и телевизори и монопола ще остане в ръцете само на най големите които пък след това ще вдигнат цените ,а и нова технология OLEG напира на вратата изобщо ще е интересно в близките няколко години на пазара на LCD ,дано от това спечелим ние консуматорите ..
|
|