Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 razgele:)
Автор: DR2   
Дата:   21-10-04 22:56

e dochakah i men da me ogree i da hvana hubu aparatche v racete[smilie21]
vchera mi doide 300d-to i sega ako ne bqh s bolno domochadie shtqh da sym neide da [shtrak] ma shte pochakam[smile]

ochakvaite vkliuchvane v nai-soro vreme[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: razgele:)
Автор: nsirakov   
Дата:   21-10-04 22:58

Чакаме фотки с нетърпение... да ти е честит...[beer] [beer]

Автор: boni   
Дата:   21-10-04 23:02

prodade li 8700 ??

Дата:   21-10-04 23:07

5700 beshe ma go prodadoh[beer] metnah nqkolko testovi izstrela i me izradva ogromnata razlika pri skorosta na focusirane! i pravo vikaha horata che vednaga she pochna za lensove da mislq[smilie18] i ako moje da sa neshto usm - idealno[smilie18] e pusnal sym toto de ta znachi moje i da me ogree. gospodin docenta skoro shte se probvam da go preborq[smile]

Автор: digitalstore   
Дата:   21-10-04 23:11

Ako se interesuva6 ot obektivi ni pi6i.

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-10-04 06:29

[shtrak] [beer]

Автор: RossN   
Дата:   22-10-04 09:05

браво!!! Честито![shtrak] [beer]

Автор: enigmata   
Дата:   22-10-04 09:42

Ha chestito!!![beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: dani   
Дата:   22-10-04 15:45

Niakoi znae li kak da napravia cherno-biala snimka s canon eos 300d.
jordan@dm-consult.net

Автор: mokuba   
Дата:   22-10-04 20:35

Chestito,Mu!!![shtrak]

Дата:   22-10-04 20:43

[smile] blagodarq na vsichki [smile]
mokuba-sestrichke kato se pribera nqkoi den shte snimame mnogo[shtrak] celuvki ot nas! Dari e bolnichka ta ne moga da mu se naradvam istinski na aparata[smilie2]

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-10-04 21:44

DR2, скорошно оздравяване на Червената шапчица желая

Дата:   22-10-04 23:21

mersi shte mi e nujno[smilie2] blagodarq za pojelanieto!

Автор: Thor   
Дата:   23-10-04 04:46

разгеле DR2 [smilie24]
бягай бързо до фото-магазина и взимай един адаптор/преходник EOS/M42 и ииии
тръгвай да търсиш един HЕЛИОС -40-2 85mm f 1.5 M42 ,имам усещането че ще ти пасне добре на разбиранията [smilie24]

http://www.dantestella.com/technical/helios.html

[smilie6]

Публикацията е редактирана (23-10-04 05:13)

Дата:   23-10-04 14:06

@Thor mersi:) obmislqm seriozno:)
vijdam mnogo adaptori koe vyrshi rabota i za kakav lens? mersi predvaritelno za supporta:)

za tova? M42

za tova? Nikkor

za tova? Leica

Автор: Thor   
Дата:   24-10-04 05:03

хмм ..аз имам от този първия ,но да си кажа честно следващия такъв който ще си купя ще е от камеракуест ,тъй като тези евтините не са прецизни и има малко луфт - което пък ,ако използуваш тежки обективи ,може да доведе до проблем с байонета на фотоапарата ,но иначе за по леки обективи няма проблем ,поне аз не съм имал до сега е малко дразни луфта ,но аз му лепнах една лепенка и изчезна - това е за адаптора EOS/M42 а той е направен и от едно парче метал ....... ,по сложно е с другите адаптори които са направени от повече елементи и ако не са прецизно направени и метала не е от добро качество - можеш да си представиш какво може да стане .."е най много да не усетиш и да ти падне обектива [smilie5] " - майтап ,но пък кой знае в най добрия случай най много да се налага да го оправяш по често адаптора ,ако нещо се получи луфт а това може да окаже влияние на картинката ,както и да е ще спестиш 70-80US$ ако вземеш от евтиния ,лично аз взех от тези на NOVOFLEX и за сега нямам проблем с него ,съвет от мен започни с един EOS/M42 и ако ти хареса и най вече ако ти изпадне някой добър обектив на NIKON евтин и си заслужава тогава се замисли за адаптор EOS/NIKON F ,все пак адапторите/преходниците са компромис за такива които имат механични обективи и не им се разделя с тях пък си им харесват или за такива с ограничен бюджет ,лично аз предпочитам механичните ми твърди обективи Nikkor пред който и да е зум широка публика на Canon пък бил той и 1000$ ( е при широкоъгълните зумове -може и да не се забележи голяма разлика или изобщо ) , а пък със зумове като EF Canon 28-105mm f 3.5-4.5 USM I/II или AF Nikkor 28-105мм f 3.5-4.5 D IF разликата е ОЧЕВАДНА механичните твърди обективи са в пъти по добри в качество на картинка ,на bokeh ,на светлосила ,на "изкривявания" а пък и са много по добре изпипани и солидни ...[smilie6]

Дата:   24-10-04 06:37

tnx! mngo izcherpatelno[smilie24] shte si potyrsq za M42 i posle she tyrsq lens! ako ima neshto vaprosi she pitam pak. raboti li ti maila ot profila da ti pish na nego? udobno li shte e?

Автор: Ceaser   
Дата:   24-10-04 09:50

Честито! Ще чакаме снимки..:)

първа  назад  1     всички  напред  последна