Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Апарат за около 600лв.
Автор: f1-man   
Дата:   11-10-04 20:28

Първо да кажа здравейте защото съм нов в този форум. Потърсих такъв сайт, защото с баща ми ще взимаме фотоапарат. Бюджетът ни е около 600лв(заедно с обектива) и сме решили да вземем някой огледално-рефлексен, лентов. Според вас кой прави най-добрите снимки за тези пари? Сега съм загледал Nikon F65 и Canon EOS3000v, какво мислите за тях? Може и някой по-стар модел, с ръчни настройки, ама да има добро качество.

Отговори на това съобщение
 Re: Апарат за около 600лв.
Автор: nsirakov   
Дата:   11-10-04 20:32

зимай за 600 лева (+150) един Канон А80 и забрави за лента...

Автор: ogimag   
Дата:   11-10-04 21:54

Дай ми адрес да ти пусна едно предложение или ми пиши на мейла!

Автор: Thor   
Дата:   11-10-04 22:57

Ако смятате да взимате на ново ,незнам колко по скъпо може да излезе но най добре да доплатите за един NIKON F75 с един AF Nikkor 50mm 1.8 ( като за начало ), иначе на старо един NIKON F70 ако намерите никак няма да е зле - даже за мен ще е най добрия избор защото с него ще може да се използуват и механични обективи NIKON ,което ще се отрази добре на бюджета ,от друга страна пък ,ако вземете CANON ще излезне по евтино обективите на CANON са по евтини както и телата ,но телата им за мен не са по добри от тези на NIKON- които са много по прецизни в меренето при липса на много светлина а и NIKON F75 има и спот мерене пък и е почти копие на NIKON F80 ,но пък ако някога решите да си вземете цифров огледално рефлексен фотоапарат ,при CANON ще намерите по добри цени и ще можете да се възползувате от обективите които вече имате ( същото ще е ако сте и с NIKON - но цената !!!!??? ) ,а и с филмовия да снимате чернобяла фотография ,така ще се допълват ..... аз бих предпочел NIKON в случая ако гледам само за филмов фотоапарат ,но ако смятам за в бъдеще да си взимам цифров огледално рефлексен фотоапарат и финансово ще съм притеснен тогава бих взел CANON ...[cool]

Автор: cho   
Дата:   12-10-04 09:00

ako ще започваш с експериментите,забрави за лента.огледай се за цифров,купи и скоро ще разбереш защо BONI каза сбогом на лентата[smilie24]

Дата:   12-10-04 09:02

@Thor, мерси за съветите.
Ще помисля за F75, щото на старо не ми се взима. Още нещо, знаете ли някой хубав магазин?
Иначе mail-a ми е ceco_ferrari@abv.bg

Автор: ognyan   
Дата:   12-10-04 09:17

Ako si ot Sofia pitai boni.
Ako si ot Varna pitai Genata.

Дата:   12-10-04 09:41

Е от София съм.
Иначе смятам че за тези пари лентата ще даде по-добро качество, а пък баща ми може доста добре да снима, а и аз горе-долу, така че няма да си правим експерименти. Затова също се интересуваме и от някои по-стари модели апарати, защото ръчните настройки няма да са проблем.

Автор: solo5   
Дата:   12-10-04 10:25

.......и после качествен скенер. Доста ще се поохарчите [smilie5] [beer]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   12-10-04 10:36

Mejdy drugoto kolko pari4ki izliza edin Ka4estven skener !?!? 4e si zeh edin Nikon FM i sega mai samo tova mi ostana !?
ili da e pone ot sreden klas
gore dolu ili ako imate link na nqkade 6te e nai dobre .Ne za drugo a za da ne pi6ete mnogo mnogo!!
Mersi predvaritelno

Автор: J0R0   
Дата:   12-10-04 10:50

Аз лично на твое място бих си взел цифров а тези пари.
Но ако държиш на лентов, имам един Ricoh KR 10, с три твърди светлосилни обектива 50, 135 и 28 мм.
Давам го за 400 лв.
Апарата и обективите са в идеално състояние.
Продавам го, защото се отказах от снимането на лента, прекалено трудоемко ми е, губя време и нерви.

Дата:   12-10-04 11:24

важно спред мен ,ако в крайна сметка вземете ,нов NIKON или CANON ,ако имате намерение да снимате много филми ,както и по често със светкавица ,дълги експозиции и изобщо да си играете често с фотоапарата ,аз бих препоръчал и носителя на допълнителни батерии АА MB-18 High Power Pack ( за Nikon F75 )- и да използувате с него акумулаторни АА батерии, тъй като оригиналните батерии CR-2 3-Volt lithium са доста скъпи пък и бързо ще се хабят ,а с акумулаторните ще си спестите излишно харчене ,може би трябва да размислите предварително по въпроса ,защото ако го взимате с фотоапарата може да има и някакво намаление или пък да има отделен комплект кит ..[smilie6] същият Power Pack наречен Canon BP-220 Vertikal GRIP/Battery Pack има и при Canon и двата имат спусък за снимане вертикално - за по голямо удобство нищо повече ..[cool]

Дата:   12-10-04 22:09

Добре, а някой магазин може ли да кажете, да ходя да погледна какво има.

Автор: stoevmobile   
Дата:   13-10-04 01:19

магазини много, прави сметка и за карта-памет, зарядно и хубави батерии!
Успех!!

Дата:   13-10-04 01:24

а ето ти и ориентировъчни цени за цифрови фотоапарати тук

Дата:   13-10-04 01:27

стоеф ,
прекалил си с течната храна тая вечер [smilie5]
човека иска с ленти да снима в тази тема [smilie5]
я виж погледни в хладилника да не си започнал и утрешната дажба неусетно [smilie5]

Дата:   13-10-04 01:33

Thor, мое и да си прав, лентаците са тук

Дата:   13-10-04 10:34

Моля ви кажете някой хубав магазин, където има много неща(от различни марки), щото тези, който знам не са много богати.

Автор: Smahi   
Дата:   13-10-04 15:50

aksakow 7 ...... i na ulica serdika tam 29 li be6e koi be6e ba li mu mamata...te tam na serdika sa dwa magazina i w dwata ima aparati..az ot tam sym kopuwal mnogo i nqmam nikakwi oplakwaniq...zna4i po-dobre idi na tozi na serdika zna4i ot halite kato trygne6 nadolu deto wyrwi tramwai 20 i pyrwata prqka w lqwo e serdika wyrwi6 5 metra i 6te gi widi6...a za nowi ako siak6 ima w halite...az ti prepory4wam da obikoli6 tam po tiq za wtora upotreba da gi razgleda6 ..moje da si nemri6 ne6to hubawo za mlako pari...

първа  назад  1     всички  напред  последна