Автор: Mobby_Dick
Дата: 11-10-04 18:56
Разгледал съм вече всичко фотографско, 70 пътеписа и мога твърдо да заявЙЪ...че..
1.Българина много обича да скита, с голяма любов и ентусиазъм, но доста слабо снима.
2.Технически грамотните снимки са 1/5 от общите, а в по-малко от 1/20 от тях има и нещо друго.
3.Срещат се доста идейни снимки, където техниката не е на ниво обаче.
4.Какви места, какви чудеса - а да се върнеш от там с тълпи по снимките, изкривени и напосоки - 90% от снимките.
5.Прочел съм за сега 15-ина пътеписа. Много е по-голямо нивото на словото у българина;) Рядко се срещат сухи описания или безпредметни въздишки.Ако успея да прочета всичко, ще направя подобна класация по харесване на текста. Разбира се, някои доста по-интересно звучи как отишъл до горно Нанадолнище, от някои обиколил земното кълбе, и пак нищо не може да ни предаде.
6. Това не съм гледал, но като помисля, май дамите са по-активната част;) дръж бате Емо.
Ето фотокласацията ми- горе-долу (друго фото просто няма и то при нисък критерий:), само "регистраций"):
Моят Елбрус - Кирил Русев - много добри снимки
До небето и назад - Пламен Атанасов Джаджев - ефектни въздушни снимки
Един ден на нос Хана Пойнт- Свилен Веселинов Панайотов - хладна екзотика
Elysium-Невена Цветанова-хубаво снимано
От София до... Гъстата махала-Свилен Веселинов Панайотов - непретенциозна техника и умения, но добра атмосфера.
Хипододжинг-Димитър Тодоров-Домосед - доста от Африка
Интернет клубовете на Малта и Италия- Верислав Богомилов Станчев- две сносни снимки
Sin título- Нева Георгиева Мичева - интересно, ама наред..
Сан Педро Де Атакама-Петя Софронова Рашева- от добро та до лошо
Властелинът на пропастите-Цветан Томов Остромски - е това става
а бре Емо, и какво ще правиш сега! Те повечето ръкописи или са добри отвсякъде, или има много гот снимки, а при други текст. Ще те правим архивар!
|
|