Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 на Емо конкурса
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-10-04 18:56

Разгледал съм вече всичко фотографско, 70 пътеписа и мога твърдо да заявЙЪ...че..
1.Българина много обича да скита, с голяма любов и ентусиазъм, но доста слабо снима.
2.Технически грамотните снимки са 1/5 от общите, а в по-малко от 1/20 от тях има и нещо друго.
3.Срещат се доста идейни снимки, където техниката не е на ниво обаче.
4.Какви места, какви чудеса - а да се върнеш от там с тълпи по снимките, изкривени и напосоки - 90% от снимките.
5.Прочел съм за сега 15-ина пътеписа. Много е по-голямо нивото на словото у българина;) Рядко се срещат сухи описания или безпредметни въздишки.Ако успея да прочета всичко, ще направя подобна класация по харесване на текста. Разбира се, някои доста по-интересно звучи как отишъл до горно Нанадолнище, от някои обиколил земното кълбе, и пак нищо не може да ни предаде.
6. Това не съм гледал, но като помисля, май дамите са по-активната част;) дръж бате Емо.
Ето фотокласацията ми- горе-долу (друго фото просто няма и то при нисък критерий:), само "регистраций"):

Моят Елбрус - Кирил Русев - много добри снимки
До небето и назад - Пламен Атанасов Джаджев - ефектни въздушни снимки
Един ден на нос Хана Пойнт- Свилен Веселинов Панайотов - хладна екзотика
Elysium-Невена Цветанова-хубаво снимано
От София до... Гъстата махала-Свилен Веселинов Панайотов - непретенциозна техника и умения, но добра атмосфера.
Хипододжинг-Димитър Тодоров-Домосед - доста от Африка
Интернет клубовете на Малта и Италия- Верислав Богомилов Станчев- две сносни снимки
Sin título- Нева Георгиева Мичева - интересно, ама наред..
Сан Педро Де Атакама-Петя Софронова Рашева- от добро та до лошо
Властелинът на пропастите-Цветан Томов Остромски - е това става

а бре Емо, и какво ще правиш сега! Те повечето ръкописи или са добри отвсякъде, или има много гот снимки, а при други текст. Ще те правим архивар!

Отговори на това съобщение
 Re: на Емо конкурса
Автор: emmmo   
Дата:   11-10-04 19:09

[smile] [smile] [smile]
Благодаря ти, Моби! Разбира се, аз все още няма да издам на какво съм се спрял, още повече, че в журито сме трима и решението ще бъде общо. Само ще кажа, че бая се обърках! [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: J0R0   
Дата:   11-10-04 19:35

Опааа, яз сега си ги разпечатах на хартия и ще ходя да си ги чета вкъщи.

Автор: emmmo   
Дата:   11-10-04 19:41

Колко разпечата? Щото общо са 83. Трябва да ги изчетеш всичките! [smilie10]

Дата:   11-10-04 19:42

Засега половината, ако искаш да ти ги дам после.

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   12-10-04 10:48

Moby bi li mi kazal ot koq biblioteka moga da si dostavq knigi za 4etene svurzani s fotografiqta ! Smisal sigorno ot sqka edna ,no az pitam za tazi na Slaveikov dali ima Bazata ili ot Narodnata !!! 4e 4estno kazano az druga v sofia ne se se6tam !

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   12-10-04 11:22

Ами незнам, не ползвам от библиотеки, защото ги имам:) но ПРЕД Славейков, и ПРЕД Народната библиотека ВИНАГИ има някоя хубава стара кника за фотография.
В нета пък постоянно има обяви за продаване на цели библиотеки с тази тематика.

Автор: PolarBear   
Дата:   12-10-04 16:58

А бе хора, линкът към материалите от конкурса нещо не се вижда на началната страница. Или бъркам?

Автор: kirilius   
Дата:   12-10-04 17:31

Вярно, че няма линк. Фото форум се води един от организаторите, пък... [smilie5]

Дата:   12-10-04 17:34

sega shte slojim, bre!
spoko
imashe link prez cialoto vreme na konkursa

първа  назад  1     всички  напред  последна