Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Fuckin' Criminal
Автор: al4en   
Дата:   26-01-04 13:46

Imali zlobari i zavistnici!! pishete dvoiki,ama kato gi pishete pishete zashto da vi eba maikata kpelenca licemerni!![smilie19]
Nyamah namerenie da zanimavam vsi4ki tuka sas takiva problemi,no prosto se vbesih,molya da me izvinyat vsi4ki,misleh 4 e tuka foruma moje da go zpolzvame za neshto ot koeto da si 4erpime informaciya edin za drug,po polezen na4in,oba4e naistina tuka ima kofti laynari na koito iskam da im go kaja 4e sa takiva!!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Fuckin' Criminal
Автор: Gafa   
Дата:   26-01-04 15:33

al4en az tebe napylno te podkrepiam ,kato se pishe 2 da ima argumenti
i da se zamisliat administratorite na tozi site
da napraviat nesto ppo vyprosa
ili da se vijdat vsi4ki ocenki koi s kolkoe glasuval
az si mislia ako puskam ve4e moi snimki da ne u4astvat v nikakva klasacia

Хе-хе...
Автор: GenaDP   
Дата:   26-01-04 15:34

А може би всички, дето пишат 6-ци казват защо го правят? Коментари от рода "Отлично", "6-ца", "Браво" и т.н. надали носят повече смислена информация от липсата на коментар при писането на слаба оценка... Като ви е гадно да ви пишат 2-ки, не си пускайте снимките тук.

Впрочем, лайнари има навсякъде... :)

Автор: special_k   
Дата:   26-01-04 15:38

Minimym 30-40 znaka ako iska6 da pi6e6 ocenka.
Tova e re6enieto..,mai.

айде стига....
Автор: machine_head   
Дата:   26-01-04 15:39

с тез оценки...

голяма работа все едно живеете за оценките. И стига с това "администраторите та администраторите...".

Хората са направили това което е и толкова. На който му харесва снима, поства на който не му харесва да си ходи.

и се разровете в архивите тези теми са обсъждани хиляди пъти, вървете и четете.

Автор: J0R0   
Дата:   26-01-04 15:42

Това с 30-40 знака как го виждаш?
Има ли програма, която да прецени смисъла в тия знаци?
Ако са просто знаци, без да носят смисъл, каква да е следващата стъпка тогава?
И кой ще ги гледа дали имат смисъл тия 30-40 знака или нямат?
Кой е в състояние да чете хиляди коментари за да преценява дали са правилни или са просто 30-40 знака?

Автор: boni   
Дата:   26-01-04 15:44

;kfjhg;kdjhfg;ksdfjhg;kjhglkjdhflgkjdhf;gkadhfg;jhf;kajdv;jhblakbh;akhf;kbh;akfdhkhkhfhfdkafh;akjfhabvfkhadb;kabjh

Tozi komentar ima poveche ot 40 znaka. Udovletvoriava li vi ? Mene ne.

Za anonimnostta nik " pironcho11" koito vi e pisal 2-ka anonimen li e ili ne? Za mene e anonimen.
Hora v Internet vseki moje da e anonimen,opomnete se.

Автор: Gafa   
Дата:   26-01-04 15:46

drugia variant e da se znae koi s kakva ocenka e glasuval
no taka ste se narushi anonimnosta i mnogo ot 4lenovete na tozi site niama da iskat izobshto da glasuvat
noj sys dve ostrieta

Автор: junior   
Дата:   26-01-04 15:50

Прав си GenaDP, когато някой е недоволен от неаргументирана 2-ка, как така става, че е доволен от неаргументирана 6-ца?

И изобщо що мине не мине някой друг час и пак някой реве за "незаслужени" двойки... Колко пъти ще пишем едни и същи неща??? Айде вече писва.

И освен това администраторите не са падари - те само създават/поддържат средата за дискусия.
[beer]

Автор: kirilius   
Дата:   26-01-04 15:56

Mislia, che e dobre da ima oceniavane na snimkite, no ot druga strana pisaneto na edna 2ka samo vodi do seriozno padane na reitinga, osobeno pri malko na broi glasove.

Nai-dobre e spored men da se vavede samo edin buton "haresva mi" i tolkoz.

Nedostatyci na segashnata sistema:
1) Pri malko na broi glasove vsiaka ocenka ima mnogo goliama tejest (niakoi beshe predlojil da se usavarshenstva algoritymyt)

2)Razlikata mejdu otdelnite ocenki ne e iasna po nikakyv nachin! Izobshto ne e iasno kakyv smysyl vlagam az ili niakoi drug v ocenka 4 ili 5 naprimer.

3) Ako niakoi iska da "precaka" drugarcheto, sega e mnogo lesno - prosto pishe 2ka

Predimstva na butona "haresva mi":
1) Niama da ima "negativni" ocenki (takiva, deto dyrpat reitinga nadolu)

2) Sistemata shte byde maximalno prozrachna i napred po reiting shte bydat tezi, koito sa bili "haresani" ot nai-mnogo hora

3) Niama da ima nedovolni ot oceniavaneto, zashtoto edno e da obvinish niakoi, che ti e pisal 2ka, drugo e da obvinish vsichki, che ne sa ti haresali snimkata.

4) Ako niakoi iska da "precaka" drugarcheto shte mu e mnogo trudno da nacvyka "haresva mi" na vsichki drugi snimki

Ne znam dali tova e nai-dobrata sistema, no mislia, che segashnata sys sigurnost triabva da se preosmisli.

Публикацията е редактирана (26-01-04 16:39)

Дата:   26-01-04 16:02

Най-после нещо НАИСТИНА конструктивно. Тази идея ми харесва, защото е основан на позитивен подход! Няма да има слаби оценки, няма да има излишни дрязги.

Автор: machine_head   
Дата:   26-01-04 16:21

че кое му е конструктивното? Айде аз пък искам да слагам слаби оценки, като видя снимка с "мацка омазана с лайна" кво 6 ли да и пиша?

ако става въпрос за конкурс преди време Борето беше писал, иначе който не иска двойки да не слага да му се оценяват и толкоз.

аз казах.

Автор: special_k   
Дата:   26-01-04 16:26

OK.

Дата:   26-01-04 16:33

Моето мнение е, че като видиш снимка с такава мацка, я оплюваш най-злостно и след теб остава мнение/критика, която може да е полезна на всеки. Когато туриш заслужената 2ка анонимно, тоя бунак ще се сърди че си му писал "лицемерна 2ка" и ще остане с впечатлението, че е неговия велик творчески гений е недооценен. Когато няма възможност за слаба оценка, единственият начин да му пукнеш един зад врата (виртуално разбира се) е да му разкритикуваш шедьовъра. Ако имаш право към теб ще се присъединят и други с още виртуални шамари.

И аз казах!
[smilie24]

Дата:   26-01-04 16:34

Mi kato ia vidish "mackata", prosto ia podminavash i tia shte si stoi po-nazad po reiting.

Osven tova ne kazvam, che tova e nai-dobrata sistema. Prosto segashnata vodi do konflikti.

Druga vaznmojnost e da se smeni algoritymyt za izchisliavane na reitinga. Segashnoto sredno-aritmentichno ne varshi rabota pri malyk broi glasove.

Ti iskash da slagash 2ka za da "nakajesh" omazanata macka. OK, togava da ima 2 butona "haresva mi" i "ne mi haresva".

Ti slagash 2ka i tvoiata pozicia e iasna - "na teb ne ti haresva". Niakoi drug, obache moje da e vidial neshto hubavo v neia i da i e postavil 3ka. Ha saga da vidim kakvo e imal predvid s tova? Niama nachin! Ne e iasno kakvo iska da kaje niakoi, koito slaga 3,4 i 5.

Edinstvenite ocenki, za koito sme sigurni kakvo znachat sa 2 i 6.

Po-malko ocenki vodiat do po-prozrachna sistema. A za da niama nedovolni (to vinagi shte ima) predlojih da ima samo edna ocenka: "haresva mi"

Публикацията е редактирана (26-01-04 16:42)

Дата:   26-01-04 16:35

Без негативни оценки! (предложние)

Автор: Boni   
Дата:   26-01-04 17:20

Abe hora kak bez negativni ocenki be ????!!!
Znachi da niama KOREKTIV i na pyrvo miasto da stoi vo veki vekov snimkata koiato e kachena naj-rano i za koiato avtoryt se e pogrijil naj-mnogo priateli da natisnat "haresva mi"
Tova li iskate ?
Obsajdame drugi varianti pochakaite malko shte izlezem s predlojenie.

Дата:   26-01-04 17:25

Mdaaa, Boni e prav za "nai-rano kachenata snimka". Taka si e. No priatelite mogat da pishat 2ki i 6ci sashto.

Mogat da ne se broiat broi click-ove, a broi click-ove za edinica vreme (na sedmica da kajem)

Moje bi po-dobre shte e da se poraboti varhu algoritama za smiatane na ocenkite.

Samo idei davam... ;-)

Дата:   26-01-04 17:26

Е да, ама приятелите му трябва да са регистрирани, което може да си го направи и сам с 500 регистрации (или 1000 ако броим регистрирането на 500 web-mail акаунти). Това обаче важи и за сегашната система.

Колкото до това - ти си прав, че по-старите снимки ще имат по-висок рейтинг, но и тук има някакво решение - така или иначе се оценяват най-добрите снимки за всеки месец.

Знам че, всички системи за оценяване ще имат недостатъци и ще имат привърженици и критици. В такива дискусии като настоящите се постига фобра диалектика - опитваме се да открием синтезата.
[beer]

Дата:   26-01-04 17:29

Da, dotuk se poiaviha pone 5 idei, vse shte e ot polza tazi diskusia...

Публикацията е редактирана (26-01-04 17:29)

Автор: pulse   
Дата:   26-01-04 18:04

Здравейте,
според мен проблемът на сегашната система може да се реши като повече хора гласуват за снимките. В момента има много хубави снимки получили едва 10-15 гласа, което е твърде малко, имайки предвид многото регистрирани. Ако потребителите са по-активни и самата система ще стане по-ефективна. Колкото повече са субективните оценки, толкова ще е по-обективен крайния резултат.

Може по някакъв начин да се стимулира гласуването, например всеки регистриран член да има статистика и да участва в ранглиста: колко му е средната оценка на всички снимки, колко коментара е написал, каква е средната оценка която е поставял под снимките на другите членове...[smile]

Автор: BoneCollector   
Дата:   26-01-04 18:15

Да, това за стимулирането на гласуването и това последното ми харесаха :)

Автор: J0R0   
Дата:   26-01-04 19:04

Глупости!
Нямало да има слаби оценки, нямало да има и дрязги. Всички ще плеснем с ръце и ще се прегарнем и ще дойде векът на любовта...

Не мога да разбера, защо някои искат да превърнат този сайт в копие на photo.cult.bg
Като толкова им харесва, защо не ползват онзи сайт, ами искат да променят този?

Дата:   26-01-04 19:12

Аз даже не съм виждал photo.cult.bg....
Но мисля (съдя по хората), че този тук е много добър сайт, както като снимки, така и като идеи и препоръки...

Дата:   26-01-04 19:12

Iskam da podchertaia, che namiram tozi sait za pone 234795637855 pyti po-dobyr ot photo.cult.bg.

No tova, che saityt e dobyr, ne znachi, che ne mojem da go napravim po-dobyr, nali?

Eto, tazi diskusia porodi mnogo polezni idei. Na men dosta mi haresva predlojenieto s koeto izleze "admin". Kato cialo ideiata e da se podobri saita.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна