Автор: volokin
Дата: 07-10-04 07:58
абе някой влизал ли е в студио, та да види какви монитори се ползуват? Само секретарките пишат на плоски, пък някъде и на тях им е забранено
LSD -то има хляб да яде още. Единствения недостатък на СРТ-то е че криви по краищата, но то затова има монитори и монитори, е да, на някой фокусите им бягат също от краищата, но сравнено с недостатъците на плоския...
Пък аналогията с това, че народа си продавал CRT-тата мога да я с сравня с тази за аналоговите апарати, народа си ги разпродаде и се впусна в надпреварата за мегапиксели, без да се заинтересува даже колко има всъщност на лентата като носител и без да познава същността на оптиката. Ама то винаги е било така, щото лампови усилватели има и до днес, плочи също, а лентите на дядо ми мога да си ги сканирам или обработвам аналогово. Сега пуснаха един албум на Оскар Барнак, снимани лично от него кадри върху барит-хартия, преди около 90 години, а моите снимки изпечатани на принтер-а ми върху фотохартия избеляха само за две години, добре че имам лентите да си ги сканирам пак
А преди някой да си купува нещо нека да попита тези които разбират, а не тези които му го продават.
Влезте в рекламноиздателска къща и вижте с какво работят хората, и не Сони са там върха на сладоледа, а има и други фирми...............
|
|