Автор: volokin
Дата: 06-10-04 07:21
Имам няколко предложения, макар и дребни:
Както вече споменах, много е светъл фона, според мен вижте какъв е фона на Фотошоп и го сложете същия тук.
2. Когато човек е във форума и прочете нещо умно от Драган, му се иска като щтракне в/у Драган да му влезе в профила директно, а не да го търси из авторите...(някой беше обърнал внимаание на това)
3. Относно новия конкурс, а и за бъдещите такива:
човек като коментира снимките, по коментарите може лесно да разбере кой е автора, т.е. той ще липсва, което от своя страна ще принуждава автора да излиза от системата за да може да пише анонимно, а ето и моето предложение, ....или автора като отговаря на своя снимка от конкурса автоматично да бъде анонимен, или всички които пишат да бъдат анонимни, или изобщо да няма коментари за снимки от конкурса. Лично на мен ми харесва положението без коментари, защо? Първо човек като пуска за конкурс, явно се е опитал да даде най-много от себе си и едва ли очàква конструктивни коментари, повечето са от рода; ''браво'', ''супер'', и т.н.
Освен това липсата на коментари прави конкурса още по-анонимен (лично мнение).
4. Винаги съм смятал, че заглавието на една снимка трябва да стои на челно място, а не автора и, т.е. когато се виждат снимките като тъмбнейли под тях да стои заглавието, а не автора, и без това сте направили място в ''диапозитива''
|
|