Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 новият сайт
Автор: volokin   
Дата:   06-10-04 07:21

Имам няколко предложения, макар и дребни:
Както вече споменах, много е светъл фона, според мен вижте какъв е фона на Фотошоп и го сложете същия тук.
2. Когато човек е във форума и прочете нещо умно от Драган, му се иска като щтракне в/у Драган да му влезе в профила директно, а не да го търси из авторите...(някой беше обърнал внимаание на това)
3. Относно новия конкурс, а и за бъдещите такива:
човек като коментира снимките, по коментарите може лесно да разбере кой е автора, т.е. той ще липсва, което от своя страна ще принуждава автора да излиза от системата за да може да пише анонимно, а ето и моето предложение, ....или автора като отговаря на своя снимка от конкурса автоматично да бъде анонимен, или всички които пишат да бъдат анонимни, или изобщо да няма коментари за снимки от конкурса. Лично на мен ми харесва положението без коментари, защо? Първо човек като пуска за конкурс, явно се е опитал да даде най-много от себе си и едва ли очàква конструктивни коментари, повечето са от рода; ''браво'', ''супер'', и т.н.
Освен това липсата на коментари прави конкурса още по-анонимен (лично мнение).
4. Винаги съм смятал, че заглавието на една снимка трябва да стои на челно място, а не автора и, т.е. когато се виждат снимките като тъмбнейли под тях да стои заглавието, а не автора, и без това сте направили място в ''диапозитива''
[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: новият сайт
Автор: joy04   
Дата:   06-10-04 07:59

[smilie24] за предложението - да няма коментари, а и за всичко останало, което си предложил

Автор: PolarBear   
Дата:   06-10-04 09:25

Прав е volokin. За проблема. За решението - не знам. Най-чисто - без коментари. Логично е, но...много скучно ще стане. Все пак нашите конкурси не са чак толкова сериозни, че човек да се лиши от забавлението да си почеше езика отвреме-навреме. Лошото тогава е, че авторът не може да се зщити срещу твърдения, с които не е съгласен. Освен със снимката си.

Така че компромисният вариант е с анонимен автор в коментарите. А идеален вариант не съществува.

Админите: хайде разкарайте тази недомислица "средна оценка". Не е средна, вече обърнах внимание. Малко работа е, а се вижда и ...

Автор: nlbk   
Дата:   06-10-04 10:19

volokin: не е нужно автора да излиза от системата за да пише анонимно.... когато автора пише, автоматично излиза с име Автора а не със своя nick.

за идеите съм за и аз, особено да може
от форума да се отива в профила на определен автор. https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Автор: feon   
Дата:   06-10-04 10:52

Напълно съгласен с Volokin![smilie24] [smile]

Автор: Flipshot   
Дата:   06-10-04 10:55

Az susshto sumz a ideqta ot foruma , ta direktno v li4niq profil na avtora! Mn shte e polezno!
Mnogo pati mi se e nalagalo da go pravq..

Puk za lipsata na komentari...
Kato se zamislq komentarite osobenno za konkursite, sa absoliutno izlishni.
Ednata pri4ina e, 4e nqkoi moje suznatelno ili nesuznatelno da izdade imeto na avtora t.k. go poznava i e vijdal snimkata i t.n.
Misleh si i variant da nqma nito komentari, nito momentniq broi sabrani to4ki.. Ot koeto rezultata bi bil iznenadvasht;) I napalno anonimen do kraq na konkursa, no puk taka neshtata ostavat savsem iz4isteni:)

Varianti mnogo, predlojeniq mnogo... ;)

Автор: knutanozavar   
Дата:   06-10-04 11:11

Volokin [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Flipshot [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: djore   
Дата:   06-10-04 12:13

Ето, че и уважаваните автори искат: форум->юзърнейм->личен профил

новобранците също!

Админи, кажете им защо това не може/трябва/ да стане!

Volokin[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24], дано стане!

Автор: dili   
Дата:   06-10-04 12:19

djore [smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   06-10-04 12:24

Това не може да стане, защото форумът, който ползваме не е авторски, готов е, фрий, взет от нета и понаправен донякъде за нуждите на сайта.
Авторите му не са предвидили това като опция.
А да се пипа в чужд код не е особено хубаво.
Не се знае какви ще са резултатите и какво ще се сбъгяса.
Но дори и Сас да преправи кода, то това няма да е трайно решение.
Защото всеки път когато се тегли ъпдейт и нова версия тази опция ще се затрива и ще трябва отново да се бърника в кода.
Така че - засега не става.

Автор: ognyan   
Дата:   06-10-04 12:25

[smilie24] форум->юзърнейм->личен профил

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-10-04 13:46

[smilie10]
izpadam v trans ot tia razsyjdenia [smilie21]

Автор: Митко   
Дата:   06-10-04 13:54

Жоро, що не пишете на авторите на форума в следващия ъпдейт да вкарат тази опция?

Автор: djore   
Дата:   06-10-04 14:39

еми, здраве да е[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна