Автор: adonchev
Дата: 17-09-06 14:51
Успях да си извоювам оферта от А&О Imaging - новият собственик на поделението на AGFA за химикали. Става въпрос за Rodinal, Rodinal special, Studional, Refinal, Neutol PLUS, Neutol NE, Neutol WA, Agefix, Agepon и Viradon NEW. Уловката ек, че количеството което трябва да купя за да ги накарам да се размърдат е множко за сам човек. Повече информация за продуктите и цените ще намерите тук .
Та въпросите ми са: "Има ли желаещи да направим кооперация и да купим каквотои ни трябва? На кой какво му трябва и колко?"
Посочената цена е за една единица, но трябва да бъде закупена поне една опаковка. В пред-последната колона е отбелязано колко единици има в една опаковка, а в колона "Description" е указано колко бройки има в една единица. Например в една единица Родинал има 6 бр. Х 500 мл., а в една опаковка има 3 такива единици. Т.е. може да се купят най-малко 18 бр. Х 500 мл. Родинал. За сведение за нямащите опит с него той се употребява разреден от 1:50 до 1:150. Животът на концентрата е почти неограничен. Поне аз не съм чувал или виждал развален Родинал.
Цените са без ДДС!
Трябва да кажа, че аз лично намирам химията на AGFA за една от най-добрите на пазара! Особено Родинал-а!
Мисля че не е необходимо да купуваме от всичко.
|
|