Автор: mixmike
Дата: 28-08-06 13:26
shotlandetsaмерси за мнението. Писах ти едно ЛС, с малко подробно инфо, ще питам и тук...
Обектива няма да се ползва за снимане на животинска гад по горите, нито ще хвърля пари и за подобна светкавица, така че това че не може да се сложи на 35-цата не ме притеснява. Нещата, които ще снимам на макро, ще са статични и ще ползвам статив, и не мисля да използвам ауто фокуса, а да си фокусирам ръчно.
Предвид това нужни ли са ми предимствата на 50-цата, или и 35-цата би ми свършила работа.
Все пак този 50мм е излязал преди около 6 месеца на пазара, а тук мненията клонят все едно преди този период никой не е снимал макро с олито?
П.С. Моля не третирайте мнението ми като заяждане, или като предрешен изход, просто искам да взема точно това което ми е нужно и ще ми свърши работа. За справка - всичките ми телефони са с Bluetooth още от 2002 година, когато беше изключителен лукс, и до момента(почти 5 години по - късно) съм го ползвал 2-3 пъти, и то само за да си играя с него. Т.е. не искам да плащам за безполезна поне за мен екстра.
Публикацията е редактирана (28-08-06 13:30)
|
|