Автор: Pulsar
Дата: 16-08-06 13:01
Ееее, благодарства за многото коментари...
Ще се опитам да карам наред:
Essenov/
Решението за осветлнието няма да оспорвам, гледна точка, на тема сенки (нарочно моделът е толкова близо), мокетът - ясно, видял съм го, явно дразни повече от необходимото.
urbangrey/
не те разбирам, но явно имаш причина да си толкова краен, щеше ми се да чуя критика, а не просто крайности...
Frida/
озветлението го исках такова, сенките са точното му изражение,контраст - да, отражателче има от другата страна,мазилката - да, дрешките се опитах да са точно толкова различни от куфарите(обичам си ги тея куфари )
navy/
плътност и цвят в кадъра - да, на тема перспектива - виждаш, че не съм си оставил много шанс, дефокусът-има малко хардуерно лимитиране за него :-(
n1x0n/
благодаря предварително за времето, което си отделил (редакцията е страхотна, но да ти кажа, че ако трябва да го направя 2000 пъти, ще ми дойде множко), напълно се съгласявам на тема контраст и сенки, обработката ти е насока, в която искам да се получат крайните кадри, запълване в интерес на истината има.
Frida/
моделката е мазана с бронзово олио, затова е такава кожата, явно само на мен ми харесва тая близост до стената (взимам си бележка, но да ви кажа, и преди сме коментирали такива мои кадри, на същата тема...)
tycoon/
Продължавам! В четвъртък ще снимам мацката за една нова реклама на напитки, но насоката е на 180 градуса...надявам се да ви покажа нещо наистина много интересно...Благодаря за подкрепата!
mystic/
качеството и ретуша вече ги обсъдихме, и за мокета си прав, него вече го няма (![[smilie2]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif) ), я виж ти...намерих съмишленик на тема сенки... ретуша - да!
den_den/
тва е много добър въпрос...замисли се Никсън...
japanese/
знам, но не мислете, че е случайно...има го във вариант и на светнат със спот, но искам да кажа, че сега се опитвам да изчистя работата си до едно тяло+отражатели (адски ми харесва така, но като гледам, повечето от вас не са на същото мнение, мисля много сериозно по въпроса...)..Сесията продължи 13 часа, кадрите са 2000, това ест, не е най-доброто, което има, но се надявам да покажа напредък с останалите кадри
Благодаря ви отново на всички за отделеното време, защото за мен това е ценна информация, а и обичам да се уча постоянно
|
|