Автор: devil666
Дата: 07-08-06 18:46
Здравейте,
Преди около седмица си купих въпросния фотоапарат. В рамките на тази седмица направих доста снимки с него за да установя нещо доста притеснително (преди да го купя, четох сравнения и ревюта за различните марки и модели, и за този конкретно никъде не намерих оплаквания (в общия случай)) - понеже съм аматьор (т.е. нямам за цел да правя професионални снимки) - снимам основно за удоволствие, като отида някъде, не съм имал за цел да купувам апарат от висок клас. Проблемът като цяло се състои в следното - при снимане в решим автоматични настройки, фотоапарата се справя без проблем със снимки на открито (като качеството, поне за мен, е повече от задоволително); вляза ли обаче в помещение почват проблемите. При опит за снимане на какво да е в закрито помещение, установявам че апарата трябва да е абсолютно неподвижен (да ползвам статив няма да е нито удобно, нито особено практично) за да излезе снимката чиста и ясна (ако мръдна даже малко - а всеки мърда) снимката се размазва крайно неприятно. Продължителното ровичкане в настройките (а и в google за помощ) не даде особен резултат. Като цяло, пиша това с надеждата тези от вас който ползват този модел на Никон, да споделят как се справят с този проблем или ако пък при тях не се появява такъв, да ходя евентуално на сервиз (дефект във софтуера или нещо подобно). Предварително благодаря за всякаква помощ, съвети и насоки по въпроса!
|
|