Автор: georgiivanov
Дата: 30-12-03 22:30
Ot izvestno vreme cheta reviuta na A80 i G3 i vse poveche se ubejdavam, che a80 e super mashinka za tezi pari.
Razlika v kachestvoto na izobrajenieto na dvata pochti nqma. I dvata s mnogo dobar jivot na bateriite.
Osnovni razliki (ne vsichki): A80 nqma hot shoe, po-malak i po-slabo kontrasten displei, RAW, tipa baterii, 35-140mm[G3], 38-114[A80], 2.0 blenda pri G3 , 2.8 pri A80, Flexizone avtofokus[G3],CompactFlash Type II slot compatible with Microdrives.
V obshti linii na men mi trqbva aparat, koito da pravi otlichni po kachestvo snimki, da ima rachni nastroiki (za da moga da postigam ideite si), dobri baterii, lesno prenosim.
Tezi razliki mejdu dvata, ako priemem che she preglatna po-malkiq zoom i blenda, i lipsata na vazmojnost za vanshna svetkavica, ot reshavashto znachenie li sa?
Ne razpolagam s golemi sredstva moga da si kupq na momenta a80 (800lv), no ako se spra na G3(1390lv) shte chakam da mu padne cenata ili naikoi ot usa da se zavarne :-).
Iskam da popitam oshte: Tolkova li e losho, che A80 e s AA baterii? Spored nqkoi towa e dori +. Drugite pak trqbva postoqnno da gi zarejdash, ne mi stiga GSM-a.
Tova e, koeto se seshtam. Blagodarq predvaritelno za tezi, koito shte polojat truda da mi pomognat v izbora :-).
|
|