Автор: barezz
Дата: 10-07-06 18:50
Имам Canon PowerShot A530 от около месец. Първите ми впечатления - напълно доволен съм от избора си:
Много е бързо апаратчето (сега оценявам съвета на някой от форума да не бързам с 510-ката, а да изчакам новия процесор, благодаря).
Перфектни снимки за домашна употреба и за вадене на хартия, особено на светло, със светкавица макс до 2-3 метра, иначе шуми..
Хубаво макро, баланс на бялото,абе има си всичко... А да съм искрен, на мен AUTO настройките са ми напълно достатъчни.
Това на мен ми стига, не съм професионалист, просто ми омръзна да промивам ленти, и искам да си щракам на воля.
Засега единствените минуси, ако може да се нарекат минуси са едно леко прищракване на оптиката при фокусиране, и това че яде батериики (комплект duracell за 250 снимки, но това го знаех предварително.
Видеото не е отчайващо зле, става, има си звук, но все пак е фотоапарат, не е камера.
Направил съм към 600 снимки, много се кефя и моя съвет към търсещите "хубави" сапунерки е Canon A530 с 1 GB карта! На мен ми излезе 260$ от USA.
Успех и снимайте, лято е ....
|
|