Автор: pinko
Дата: 11-08-04 19:33
Не, не е само моя, по рекламните агенции масово снимат с 300д и досега аз не съм чул, ама ти щото ти е такава работата явно по-добре чуваш.
Да не ти изреждам сега колко мои познати фотографи пердашат с 300д и им скъсват гъза от професионална работа, попитай в Пан сервиз колко от тях са изревали, никой.
Мързи ме малко да изреждам, ама Димитър Митев от Русе, Цецо четъшки, Начо Каменов(Кубето), фотографите във Вертикал 7 и къде ли не им скъсват трътката, на по 20 000-30 000 кадъра са им апаратите и се кълнат, че са безотказни апарати, ама Моби бил чувал, разбираш ли...
И пак ти казвам, недей да заблуждаваш хората, в горния постинг казваш
NeonBird , ами аз съм чул за доста скапани вече 300Д. Тука доста и такива снимки пускаха по форума даже:)
а после йезуитски се измъкваш
Казвал съм, че ЕОС300, който е конструктивния прототип на 300Д, при 30 закупени апарата /в работата на познат, снимане при кофти условия, интензивно/ на 3-тия месец работеха 2, като един се скапа пред мене (започна да не свива блендата).
освен това, да те светна, свиването на блендата е функция на ЕОС обективите, не на телата.
Не били компютри, а компоти, и не сме ги продали на япония, а са ни ги върнали, твойта работа е същата
|
|