Автор: mia
Дата: 06-06-06 17:26
navy написа:
"... една форумка ме обвини преди време, че не съм познал този "много известен нос" на една снимка"
не знам коя точно форумка визираш, но ако случайно това е свързано с мое изказване за Чиракмана и за това, че не беше го идентифицирал на снимката на трети форумец, то държа да те поправя. Квалифицирала съм Чиракмана като неповторим, неподражаем или нещо подобно, вече не помня, но смисълът е този (стоя зад изказването си във всеки случай на сто процента),... но никога не съм го наричала "много известен нос". Е, вярно е, че напоследък кметът Цонко доста се постара и поработи по темата, но в моите предпочитания нос Чиракмана е едно диво, съвършено неопознато място, предназначено само за ценители... BTW - за историята на средновековната крепост Бизоне мога да разказвам много... Бих пуснала кадри с всякакви възможни ракурси на Чиракмана, както и на Болата, Дълбоки дол, Зелени нос, Суджаза, Белия бряг, Долината на авлигите, Долината на пастирите, Топола, Божурец, Калиакра, Тауклиман, Крапец, Шабла и Дуранкулак, но не виждам смисъл да го правя - не очаквам нищо смислено и добронамерено като реакция и коментар... Само фукни и изказвания в смисъл "ние сме върха, вие сте кръгли нули"... или "я си стой в село Каварна" или нещо от сорта, вече не помня как точно беше формулирано...
|
|