Автор: Стоев
Дата: 14-05-06 23:58
Подкрепям Чуков за това, че снимка дето искаш да ти коментират само, няма смисъл да я пускаш и за точки.
Просто помоли за коментар - не помня някой да ми е отказал, ако по някакъв начин съм го питал за снимка, дето е за коментар, линкнат и оригинала към нея, показващ какво съм снимал и какво съм се опитвал да покажа.
Онуй с пращането на линкове за снимка за гласуване е за Конкурсите само. Макар и да има Автори, дето са честолюбиви и пращат линкове по навик;)
Питал съм Майсторите, дето уважавам, как и какво да правя, как и какво да си купя към Специалистите тук, абе какво ли не съм питал...
ФотоФорума не е само Галерията със снимки или Форума за обмяна на инфо, а връзка със себеподобните, дето се вълнуват и живеят със същите и подобни мисли.
Срещнах Приятели тук, с които си живеем по-добре и от Добри съседи, та и повече даже срещнах де;)
Като "известен спамер" може би получавам малко повечко толериране при обсъждане на снимките ми, но аз използвам агресивните похвати на рекламата, за да бъда забелязан и няма нищо лошо в това, освен в случаите, когато прекалявам... Просто участието в един Клубен Живот води до създаване на определени взаимотношения - даваш/получаваш...
Преди време беше коментирано за Автор, дето обхождаше Профилите и всички снимки и пишеше "Голд", после береше точки, ама то всичко си е до човека - каквото търсиш и ако добре го търсиш - намираш го ;)
Малиииий, какво се разписах като Моби-то
Аре, успех
|
|