Автор: Kimbo
Дата: 02-05-06 10:35
Уважаемий flashman!
Един съвет от мен - преди да се изказаваш крайно постарай се да имаш поне минимална представа за ситуацията! Това ще те предпази от смешни и неудобни ситуации,в които да си се самонабутал със словоизлиянията си!
Ей така между другото казано, ако въобще го има БГПресфото се дължи на личния ентусиазъм на Цецо Томчев - организация, търсене на финансиране. А това е твърде много работа. Но предвид настойчивоста му проекта ще има развитие. Без пари е малко трудно да се говори за PR и всекакви екстри.
Аз лично мисля, че организацията и финансирането трябва да е дело на всички печатни издания. В крайна сметка идеята е да се представи най-доброто създадено за годината от фоторепортерите, работещи за тях. Не би им коствало много, а и би се осигурило едно достойно отразяване на събитието. Как може да има Аскери, награда на тази и онази телевизия. А с организация се вижда много добре могат да се справят, като съдим от мощните им купони около така наречените рожденни дни на вестниците.
И накрая уважаеми flashman!
Казваш, че "БГПресфото2005" е породило у тебе повече очаквания, които не са се оправдали! И мояте очаквания от твоя профил бяха големи, но уви не се оправдаха.
Аз съм любител, нямам претенции за величие по отношение на моите кадри, но имам представа от спецификата на различните жанрове във фотографията.
Едно е да снимаш бютифулчета, друго манкенки в студио, и съвсем друго да залягаш ако се налага и в калта за да уловиш събитието. Защото то се случва сега, в този момент! И в следващия вече няма да го има...
|
|