Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изложба, която си заслужава!!!
Автор: Kimbo   
Дата:   27-04-06 22:28

Варненци само утре имате възможност да разгледате цялата изложба на БГПресфото2005 във ФК. Поради организационни неуредици 2/3 от изложбата ще бъде свалена ден след откриването й. Така, че ако искате да видите цялата колекция възползвайте се от утрешния ден! Заслужава си да видите стойностна фотография!

Отговори на това съобщение
 Re: Изложба, която си заслужава!!!
Автор: Георги   
Дата:   27-04-06 22:29

кимбо, от кога до кога ще е там утре?

ииии най-важното кога любо ще е наличен да ме разведе из изложбата [smilie5]

Дата:   27-04-06 22:39

откриването бе днес. цялата изложба ще може да се види само утре. некакъв панаир ще има, та се оказва, че изкуството идва в повече.

Автор: navy   
Дата:   27-04-06 22:40

Време е това изкуство да го пренесат в електронен вид да можем да си го гледаме на мониторчетата докато си пием бърбъна и слушаме микус на диванчето [smilie7]

Или тогава вече нама да е изкуство?

Автор: kolov   
Дата:   27-04-06 22:55

лошо

Дата:   27-04-06 23:05

Сега ми хрумна един въпрос...

Понеже много хора крадат от интернет фотоси, с копи и пейст, с принт скрийн и т.н.

Интересно ми е, краде ли се от изложби?
Прас с 8 мегапикселовата сапунерка и имаш добра репродукция?

Автор: flashman   
Дата:   27-04-06 23:14

Къде се намира ФК?

Дата:   27-04-06 23:18

Срещу ОННО [smilie7]

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   28-04-06 07:46

ФК за тези които не знаят е съкращение на Фестивален Комплекс. Това е голямото кръгло нещо облепено с идиотски реклами на входа на морската градина във Варна. Иначе изложбата си струва и определено има какво да се открадне. [shtrak]

Автор: gorbi   
Дата:   28-04-06 07:53

адаш, обади се да отидем да я дзяпаме днес... нали ти е наблизо там....[shtrak] [shtrak]

Автор: alba   
Дата:   30-04-06 06:15

Изложбата БгПресФото2005 ще е отворена, макар и в окастрен вариант до 10 майт във Фестивалния комплекс - Варна. За съжаление, домакините не са отредили достатъчно пространство за всичките 40 пана със снимки и тя можеше да се види в оригинал само на 27-ми април. Проблемът с "окастрянето" е идиотски, защото инженер от т.н.ФК преценил, че паната с фотографиите ще претоварят конструкцията на висящия таван и той можело да падне.... Това е първо пътуване на изложбата за журналистическа фотография извън София. Следващото гости ще е в Плевен, а през есента в Пловдив.Очаква се гастрол и в Букурещ.

Дата:   30-04-06 10:20

Благодарение на тази тема, на 28 април се опитах да видя изложбата.Не знам какво точно видях, защото не знам какво организаторите не ми показаха...
Заглавието "БГПресфото2005" беше породило у мен повече очаквания, които не се оправдаха!

Автор: alba   
Дата:   30-04-06 11:13

За съжаление сте видели само половината от изложбата но повече информация може получите чрез www.bgpressphoto.com

Дата:   30-04-06 13:52

Уважаема alba, не Ви познавам, но от препратката Ви към www.bgpressphoto.com, където има един още по-нескопосан .pdf, оставам с впечатление, че или нещо ни баламосвате, или и Вие страдате от същото чиновническо безхаберие, провалило експозицията във Варна!

Дата:   30-04-06 17:48

"Извиняваме се за лошото качество на сайта ни. Той е в процес на разработване! Моля, все пак да запазим добрия тон по форумите.
Поздрави! Цветан Томчев, фоторепортер, в-к Нощен Труд"

Моите уважения, г-н Томчев, но добрият тон изисква като сме започнали един разговор във форума, да го завършим пак тук, а не да се опитваме да потулим скандала с лошата организация като го пренесем на мейла... Аз съм във форума, защото го считам за свободно пространство на свободни хора, на които не им пука да изразяват мнинието си, независимо колко страшни титли и институции стоят на отстрeшната страна!

В духа точно на този добър тон ще Ви кажа, че когато някой изака нещо, необходима е метла, PR-ът не е достатъчен, особено непрофесионалният PR!

Автор: GOSPODIN   
Дата:   30-04-06 20:06

flashman [smilie24] ...и Томчев ли стана номенклатура...колко жалко[smilie10]

Дата:   02-05-06 10:35

Уважаемий flashman!
Един съвет от мен - преди да се изказаваш крайно постарай се да имаш поне минимална представа за ситуацията! Това ще те предпази от смешни и неудобни ситуации,в които да си се самонабутал със словоизлиянията си!
Ей така между другото казано, ако въобще го има БГПресфото се дължи на личния ентусиазъм на Цецо Томчев - организация, търсене на финансиране. А това е твърде много работа. Но предвид настойчивоста му проекта ще има развитие. Без пари е малко трудно да се говори за PR и всекакви екстри.
Аз лично мисля, че организацията и финансирането трябва да е дело на всички печатни издания. В крайна сметка идеята е да се представи най-доброто създадено за годината от фоторепортерите, работещи за тях. Не би им коствало много, а и би се осигурило едно достойно отразяване на събитието. Как може да има Аскери, награда на тази и онази телевизия. А с организация се вижда много добре могат да се справят, като съдим от мощните им купони около така наречените рожденни дни на вестниците.

И накрая уважаеми flashman!
Казваш, че "БГПресфото2005" е породило у тебе повече очаквания, които не са се оправдали! И мояте очаквания от твоя профил бяха големи, но уви не се оправдаха.

Аз съм любител, нямам претенции за величие по отношение на моите кадри, но имам представа от спецификата на различните жанрове във фотографията.
Едно е да снимаш бютифулчета, друго манкенки в студио, и съвсем друго да залягаш ако се налага и в калта за да уловиш събитието. Защото то се случва сега, в този момент! И в следващия вече няма да го има...

Автор: mrge.org   
Дата:   02-05-06 12:30

https://photo-forum.net/i/335574&USER_ID=21071
https://photo-forum.net/static/forum/2006-05/rlnf8249.JPG
http://194.145.63.122/182/r_1146562073_DSC06552_780.JPG

27 Април 2006, 17:28 часа
Варна, ФК

Публикацията е редактирана (02-05-06 12:31)

Дата:   02-05-06 13:04

Айде-е, работата стана "ма вий що бийте негрите"...

За какви словоизлияния ми говориш - аз съм написал мнението си в 3 реда, пък ти ми връщаш 18! Що не кажете направо, че нямаме право на мнение... Като едно време - щом го е направила Партията, независимо какво е - трябва да го харесваме!

Ако си избършеш пяната по устата и се върнеш малко нагоре, ще видиш, че снимките от изложбата не съм коментирал. Имаше и хубави, и не толкова хубави...

През цялото време се опитвам да защитя тезата, а по този начин и труда на репортерите, че ОРГАНИЗАЦИЯТА на експозицията във Варна е на недостойно ниско ниво! Ниво, което за разлика от творческото изглежда аматьорско и поради тази причина -обидно и неадекватно...

П.П. Аз пък харесвам доста снимки в твоя профил и дори ще гласувам за тях... Знаеш ли защо? Защото ме интересува фотографията - не имената, не профилите... И защото съм свободен!
Не ме забърквай във вашите игрички, нямам нищо общо с тях! Щом ви е кеф - пипайте се, целувайте си д*****та... Но не очаквайте да си трая, когато ми пробутвате рядко вместо роза - надушвам миризмата отдалече...

първа  назад  1     всички  напред  последна