Автор: Sidewinder
Дата: 26-04-06 18:12
Цените на тези, които "пишат" директно в/у DVD ми се струват високи.Навярно, защото са новост.Днес се загледах в подобни камери в Германос. Имаше едим модел с 1.07 мегапиксела матрица( марката не помня) за около 1259 лева и една на CANON с 1.33 МП за около 1399. Може и да греща, но с неповече от 5%. Дали обаче това е с ДДС или без, не се наемам да споря.Търсех нещо друго. Преди време разглеждах какво се предлага из Америчко и там си харесах 3МП видеокамера на Sony, kоято също пише на DVD.Нямам идея колко би струвала, ако се предлага в БГ. Но на мене ми допадна като параметри.Все пак е хубаво човек да "хване камерата в ръка", преди да плати.Смимал съм многократно с видеокамера на Sony и съм доволен от резултатите, но тя е стара и освен това пише в/у касета.Нямам впечатления от записващи в/у DVD. Но самата мисъл, че няма после с часове да прехвърлям
от лентата в някакъв по-човешки формат ( а най-вероятно и със загуба на качество) ме кара да си мисля, че това е бъдещето(близкото) на любителските камери.
Публикацията е редактирана (26-04-06 18:15)
|
|