Автор: LUMBERJACK
Дата: 20-04-06 02:15
Има основна тема всеки брой. Хващат един проект и го почват от началото - от белия лист и грубата схема. Минават през дизайнерските идеи (и причини за тях), обясняват и осъществяват навигацията, а след това бърникат из сорса. Накрая публикуват и пълнят сайта с инфо. Всеки път проектите са различни - eCommerce, Блог, Управление на съдържание, FLASH сайтове и т.н. Всичкото - от началото до края е записано на CD (сорс, видеоуроци, линкове, проект...). Има и кратки уроци по PS, Dreamweaver, FLASH и всякакви неща, които са основно приоритет на WEB DESIGN и WEB DESIGNER. На всяко CD пускат, освен регулярния софтуер, една или две пълни версии на разни проги, които иначе трябва да си купуваш.
... С две думи има какво да се чете и гледа. В тези списания има и специална част за WEB девелопери, която вече на няколко пъти ми е помагала, защото с PHP-то съм все още на "Ви". Има и ASP, MySQL и т.н. Почти всички статии (уроци) са разбити на стъпки и всяка стъпка е придружена със скрииншот.
Много неща има, ама не ми се качват на PDF-и. Отнема много време. Имам 30-40 броя и досега не ми е попадал безинтересен.
|
|