Автор: maceman
Дата: 31-07-04 20:40
много се забавлявам с действията и коментарите на един нов/стар юзер, тъй наречената Anna/Krassy понеже много се развихри напоследък във форума ...
как се стигна до това?
да се върнем за малко във времето за да проследим последователността на събитията довели до днешните ми писания :)))
1. Krassy-то решава, че снимките, които се постват във форума са под неговото достойнство и решава да направи нов user под чиято анонимност
да може да "коли и беси", така че "анонимния" да отнася негативизма на авторите, а krassy-то да излиза чист от ситуацията...
2. така на 20.07.2004 се появява Anna - като за начало с една единствена снимка, защото повече не му трябват за изливане на помията..
името е женско за да стане конспирацията пълна :
"... аз съм мъж, "тя" е жена !!! никой няма да ме разпознае, леле какъв съм умен...." - мисли си той ...
3. под въпросната анина снимка тогава беше написано :
"29 spell : 21.07.2004 12:08
Porednata ednodnewka s edna snimka .. nqkoy si e napravil accaunt za da ima pravo na glas v sledwasht konkurs :)
... стана ми интересно това разсъждение и като се замислих стигнах до същия извод- защо ще попита някой?
ами защото кой автор ще постне само една снимка, след като има право на 3...
кой няма да се възползва от възможността да покаже колкото се може повече от авторските си виждания, да се "изфука" така да се каже със собственото си АЗ ???
4. снимката "rays of light" печели неочакван брой гласове - 63 за да бъдем точни !!!
тя не е нещо особено , но издигната с десетина гласа (повечето от които регистрирани от Кrassy, но без снимки в профила)
в първите страници на 3 дневния рейтинг бързо набира преднина... " аз съм ВЕЛИК !!!" - мисли си Кrassy-то и целува образа си в огледалото понеже не може да се въздържи...
5. Krassy се развихря- пише наляво надясно под новия си "женски" ник с което си докарва "смъртни" врагове (един от които аз ;))) ).... да проследиме няколко цитата и от "двамата":
....23 Krassy : 21.07.2004 14:03
Говорех за пипане на динамиката и във Фотошоп-а, но няма да поствам корекция...
Кадъра е непринуден наистина... но все пак...
В период на конструктивна критика се намирам така че...
Бе тия шорти много ми бият на очи :(
....51 Anna : 22.07.2004 02:51
Малко по ярка ако можеше да е, но и така е хубава.
А този младеж и без шорти бих го харесала :) Злато!
Жалко не мога да гласувам:(
...тия пусти шорти много мъчат и Krassy-то и Аннито... за един друг кадър Кrassy-то е "строг но справедлив":
".... 32 Krassy : 20.07.2004 19:03
Образа-вампир относно тематиката :)
Бих гласувал със злато, но не и в тази категория... "
след леко язвителен отговор се появява и Аннито- символ на женската справедливост и Красиния справедлив гняв :
...."41 Anna : 20.07.2004 23:01
Значи да очакваме в следващия конкурс, който ако е на тема "Живот в обектива", пак това детенце... интересно :) ..."
.... след един мой кофти коментар под "нейна" снимка ескалацията нараства и Krassy-то решава да продължи със Аниния справедлив гняв:
...."55 Anna : 31.07.2004 12:31
Я, вече съм коментирала...
Е нищо, днес съм емоционално възбудена и ми се говори !
Та по горе само съм намекнала...
Няма нищо лошо да снимаш само един и същи модел!
Но не и по един и същи начин за различни конкурси, а и дори да има тънка разлика, май само ти я откриваш...
Нормално, все пак това е твоето 'съкровище', гледаш го по специален, пристрастен начин, всяка една леко различима мимика за теб означава нещо
И все пак Дали си е Дали, живот и здраве някой ден ако постигнеш подобно ниво да се радваме на постиженията :)..."
след това пак Krassy-to, но вече под формата на "невидим":
...."Анонимен : 31.07.2004 17:35
Че тя не ти държи никаква сметка, особено в последния си коментар.
Просто се е разяснила момичето, не се ядосвай :)
Трябва да се радваш че някой разсъждава въху творбите ти а не охка и ахка малоумно!..."
6. идва фаталния 31.07.2004 в който Krassy-то решава да постне в профила на Anna една своя снимка от стара сесия, която не харесва...
лошото е че модела е характерен и нечие наблюдателно анонимно око забелязва приликите:
".....8 Анонимен : 31.07.2004 15:04
krassi - priznay si be :))))......."
7. и Krassy в пристъп на слабост взе че си призна :)))))............ ама не изцяло :
...."23 Анонимен : 31.07.2004 19:16
Krassy: Анна съществува реално и това е жена ми и снимката с лъчите и циганчетата си е нейна, просто се надявах на малко по-голяма актовност от нейна страна. Някои коментари са нейни впечатления!
9. ако се разровите под коментарите на други авторски снимки ще намерите много от Krassy/Anni-ните словоизлияния, които много лесно се познават :)))
..."кому е нужно всичко това???" се питаме ние и отиваме да пийнеме по една бира, омерзени от шизофренията и латиноамериканската визия на нещата :)))
|
|