Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за лова на вещици... или anna/krassy
Автор: maceman   
Дата:   31-07-04 20:40

много се забавлявам с действията и коментарите на един нов/стар юзер, тъй наречената Anna/Krassy понеже много се развихри напоследък във форума ...
как се стигна до това?
да се върнем за малко във времето за да проследим последователността на събитията довели до днешните ми писания :)))

1. Krassy-то решава, че снимките, които се постват във форума са под неговото достойнство и решава да направи нов user под чиято анонимност
да може да "коли и беси", така че "анонимния" да отнася негативизма на авторите, а krassy-то да излиза чист от ситуацията...
2. така на 20.07.2004 се появява Anna - като за начало с една единствена снимка, защото повече не му трябват за изливане на помията..
името е женско за да стане конспирацията пълна :
"... аз съм мъж, "тя" е жена !!! никой няма да ме разпознае, леле какъв съм умен...." - мисли си той ...
3. под въпросната анина снимка тогава беше написано :

"29 spell : 21.07.2004 12:08
Porednata ednodnewka s edna snimka .. nqkoy si e napravil accaunt za da ima pravo na glas v sledwasht konkurs :)

... стана ми интересно това разсъждение и като се замислих стигнах до същия извод- защо ще попита някой?
ами защото кой автор ще постне само една снимка, след като има право на 3...
кой няма да се възползва от възможността да покаже колкото се може повече от авторските си виждания, да се "изфука" така да се каже със собственото си АЗ ???
4. снимката "rays of light" печели неочакван брой гласове - 63 за да бъдем точни !!!
тя не е нещо особено , но издигната с десетина гласа (повечето от които регистрирани от Кrassy, но без снимки в профила)
в първите страници на 3 дневния рейтинг бързо набира преднина... " аз съм ВЕЛИК !!!" - мисли си Кrassy-то и целува образа си в огледалото понеже не може да се въздържи...
5. Krassy се развихря- пише наляво надясно под новия си "женски" ник с което си докарва "смъртни" врагове (един от които аз ;))) ).... да проследиме няколко цитата и от "двамата":

....23 Krassy : 21.07.2004 14:03
Говорех за пипане на динамиката и във Фотошоп-а, но няма да поствам корекция...
Кадъра е непринуден наистина... но все пак...
В период на конструктивна критика се намирам така че...
Бе тия шорти много ми бият на очи :(

....51 Anna : 22.07.2004 02:51
Малко по ярка ако можеше да е, но и така е хубава.
А този младеж и без шорти бих го харесала :) Злато!
Жалко не мога да гласувам:(

...тия пусти шорти много мъчат и Krassy-то и Аннито... за един друг кадър Кrassy-то е "строг но справедлив":

".... 32 Krassy : 20.07.2004 19:03
Образа-вампир относно тематиката :)
Бих гласувал със злато, но не и в тази категория... "

след леко язвителен отговор се появява и Аннито- символ на женската справедливост и Красиния справедлив гняв :

...."41 Anna : 20.07.2004 23:01
Значи да очакваме в следващия конкурс, който ако е на тема "Живот в обектива", пак това детенце... интересно :) ..."

.... след един мой кофти коментар под "нейна" снимка ескалацията нараства и Krassy-то решава да продължи със Аниния справедлив гняв:

...."55 Anna : 31.07.2004 12:31
Я, вече съм коментирала...
Е нищо, днес съм емоционално възбудена и ми се говори !
Та по горе само съм намекнала...
Няма нищо лошо да снимаш само един и същи модел!
Но не и по един и същи начин за различни конкурси, а и дори да има тънка разлика, май само ти я откриваш...
Нормално, все пак това е твоето 'съкровище', гледаш го по специален, пристрастен начин, всяка една леко различима мимика за теб означава нещо
И все пак Дали си е Дали, живот и здраве някой ден ако постигнеш подобно ниво да се радваме на постиженията :)..."

след това пак Krassy-to, но вече под формата на "невидим":

...."Анонимен : 31.07.2004 17:35
Че тя не ти държи никаква сметка, особено в последния си коментар.
Просто се е разяснила момичето, не се ядосвай :)
Трябва да се радваш че някой разсъждава въху творбите ти а не охка и ахка малоумно!..."

6. идва фаталния 31.07.2004 в който Krassy-то решава да постне в профила на Anna една своя снимка от стара сесия, която не харесва...
лошото е че модела е характерен и нечие наблюдателно анонимно око забелязва приликите:

".....8 Анонимен : 31.07.2004 15:04
krassi - priznay si be :))))......."

7. и Krassy в пристъп на слабост взе че си призна :)))))............ ама не изцяло :

...."23 Анонимен : 31.07.2004 19:16
Krassy: Анна съществува реално и това е жена ми и снимката с лъчите и циганчетата си е нейна, просто се надявах на малко по-голяма актовност от нейна страна. Някои коментари са нейни впечатления!

9. ако се разровите под коментарите на други авторски снимки ще намерите много от Krassy/Anni-ните словоизлияния, които много лесно се познават :)))
..."кому е нужно всичко това???" се питаме ние и отиваме да пийнеме по една бира, омерзени от шизофренията и латиноамериканската визия на нещата :)))

Отговори на това съобщение
 Re: за лова на вещици... или anna/krassy
Автор: La_risa   
Дата:   31-07-04 21:00

[smilie9] [smilie9] [smilie19] [smilie18] [smilie23]

Автор: Krassy   
Дата:   31-07-04 21:05

Шоуто е пълно [smilie7]
Ама съдейки по отговорите искренно се съмнявам да си се забавлявал [smilie19]
Ана реално съществува, снимката с лъчите наистина е нейна, но така и не можах да я приобщя към този форум [smilie8]
Затова реших да поразмърдам малко водите и целта ми беше да се досетите, което естествено и стана [smilie7]

Основното нещо, в което maceman се заблуждава, е че целя нещо - напротив.
Навремето научих от един 'готин' човек GenaDP, че най-голямата награда е да се забавляваш класно и както можеш [smilie19]

Благодаря за което [smilie7]

Автор: Георги   
Дата:   31-07-04 21:06

борбата за сапунерката ще е жестока,

скандала с края на конкурса в пъти по-як от тоя на панасоник :-)

рано е за пр сякаш, па кой знае :)

Автор: XiZoR   
Дата:   31-07-04 21:11

Роска, а така![smilie24]
Красьо, сори брат, ама яко те е напекло! Вземи се в ръце.

Дата:   31-07-04 21:12

Георги, не виждаш ли че 'засегнатите' се оказват image maker-и и претенденти и държат да изпъкнат, особенно ако са били на 1-во място и два пъти са били изпреварвани...това трудно се преживява
А радетели за правда много [smilie7]
Не искам да съм чист от ситуацията, искам да се цапам постоянно, защото много хора ги е СТРАХ да кажат какво мислят
за да не им падне рейтинг-а
за да не си създадат врагове ... т.е. по малко златодаватели
тука почва да смърди ... карат се ... ДЕЛИКАТНО!
Ицинка [smilie7] щом казваш [smilie24]
Всеки дърпа чергата към себе си... особенно във Варна [smilie7]

П.П.
За детективския акъл на maceman:
Постването на моята снимка и серията от коментари пак в мой стил бяха нарочно комбинирани и пуснати така [smilie7] и в крайна сметка се получи това, което трябваше.
Вярвай ми... ако исках да се скрия нямаше да е тоя начина... и все пак направо ме впечатли с дедукцията си [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
А това за фантомите - ти така ли правиш? Държиш я в профила си напомпена и хоп, постваш я с 50 точки стартова?
Понеже много мои приятели по ICQ ми постват URL и така си се гласуваме, това е общоизвестна тайна, нали?

Публикацията е редактирана (31-07-04 21:36)

Автор: Георги   
Дата:   31-07-04 21:16

мразим PR [smilie23]

а Краси / Анна са прави в едно - почти всички снимки в конкурса, не само че са няква гавра с мотото, ами дори не се вписват в темата на админа, какво няма да се приема като конкурсно.

знам, кофти е, но такива са правилата, такива наранени самочувствия (колкото и добър пр да са понякога) [smilie23]

Автор: XiZoR   
Дата:   31-07-04 21:30

Краси, тез средни пръсти не ми ги показвай, ако обичаш.

Автор: Canon   
Дата:   31-07-04 21:30

maceman, по-принцип си прав:
По-приятна ще да е коректната игра, ама ако не е, каквато ще да е ....

И какво от това:
- Кучетата си лаят, кервана си върви.
Със или без игрички, със или без коментари, визията на снимките си остава.
Девалвират се коментаторите, а не творбите.
И въобще един реторичен въпрос, който е стар като света.
За кого са творбите?
За автора или за зрителя им?
Моите са си за мене лично, пък които не ги харесва, това си е негов проблем.

От известно време ми се иска да цитирам един от бившите доайени от българската фотография: чичо Виктор Бойчев
(лека му пръст, голям ерудит беше. Аз лично си оценявам, че от малкото което ми е казвал, изключително много съм научил)

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество" - Виктор Бойчев
(всякакви асоциации с начина на гласуване и коментиране тук, са случайни.)

Аз в момента съм на шумен [beer] ско ...,
и ми е през обектива (образно казано), та оттатък

Автор: zgrync   
Дата:   31-07-04 21:43

"Навремето научих от един 'готин' човек GenaDP, че най-голямата награда е да се забавляваш класно и както можеш"

Може ли да ми поясниш....още ми е трудно да пиша...и не ВИ разбирам ?

Дата:   31-07-04 21:50

Krassy - нищо против теб, ама има едни мъже дет другите им викат "путьовци" ...

Дата:   31-07-04 21:51

krassy,
що махна две от снимките на Anna
[beer] Up ...
С многото коментари...
[beer] Up ...
Кое беше проблема
[beer] Up ..
Снимките или коментарите ...
[beer] Up ...
Ами тя дали е съгласна...
[beer] [beer] [beer] Up ...

Дата:   31-07-04 21:53

Виж какво стана:

Общо снимки: 1
Последната седмица в албума (снимки): 2

[beer]

Дата:   31-07-04 22:01

Canon, щото само тази с лъчите е нейна, а майтапа свърши [smilie7]
Пак повтарям - не съм се крил - не толкова интригата, колкото коментарите са ми целта, а щом mace-то си мисли че е направил ВЕЛИКОТО откритие мога само да му ръкопляскам [smilie18]
Всъщност - държа за всяка една от думите под снимките, защото са моето мнение [smilie7]
Там няма обиди а директно становище към снимките ви.
И ще продължавам да коментирам, или вас ви интересуват личностите - не техните коментари, а?
Пука ли ви КАКВО се казва за фотоса, или КОЙ го казва? Наранени ли се чувствате?
Само за едно съжелявам, че на Ана изобщо не и пука за този сайт... а снима добре.
Тя е повече от истинска и който се съмнява да заповяда да го запозная, но почерпката от него [smilie7]
maceman, та какво за тия мъже, щото ако ме наричаш такъв но нямаш нищо против мен значи ... [smilie7] или искаш да ме запознаеш?
Осъзнавам, че съм те засегнал с коментарите си, за което ти се извинявам, не е нарочно.
Просто пиша това, което мисля, и продължавам да твърда нещата относно твоето снимане - не са по темата и това си е [smilie7]

П.П
Имаше един лаф на времето:
"Пуснеш ТВ - Братя Аргирови, пуснеш радио - Братя Аргирови, отвориш консерва копърка - пак Братя Аргирови..."

Публикацията е редактирана (31-07-04 22:04)

Автор: volokin   
Дата:   31-07-04 22:06

Alles klar! Aber es ist e' scho' wuascht![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (31-07-04 22:10)

Дата:   31-07-04 22:13

ако коментарите са ти целта- да беше писал под свое име пиле шарено... а не да се правиш на "мъж" под женски ник :)))

Дата:   31-07-04 22:15

maceman, какъв си по професия (образование) питам, щото ми хареса логическото ти съждение, да не си математик (физик) или нещо от рода?[smilie24] [smilie24]

Дата:   31-07-04 22:22

То много благо му е логическото съждение, само дето има съвсем малко покритие с действителността [smilie7]
zgrync - Гената си е Гената [smilie7]
maceman - защото коте пухкаво, се убедих в пристрастността ви към хората, пате гиздаво, не гледате КАКВО ви се пише, а КОЙ го пише и после му СКАЧАТЕ на неговите снимки [smilie7]
Знаете ли кое ме радва?
ЧЕ НИТО един мой коментар не беше оспорен като такъв, а всички скокнаха върху личността ми - ето ти доказателство пак за пристрастност!

Автор: TPECHAT   
Дата:   31-07-04 22:25

vinagi sum si mislil.. che Krassi e jena, karai :) [beer]

Дата:   31-07-04 22:30

Krassy-енце... има един лаф "със стари лайна - дъвки си прави"... много добре се вписва в същността ти дето и обида като хората не мож' да измислиш, а само плагиатстваш... язък че с гената сте от един град... можеш само да му дишаш прахта в опитите си да бъдеш язвителен :))))

Публикацията е редактирана (31-07-04 22:33)

Дата:   31-07-04 22:31

[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Публикацията е редактирана (31-07-04 22:52)

Дата:   31-07-04 22:33

Re: Krassy
Пъка ми само какво ми казва творбата. фотос ? Каква е тая дума. Аман от щракачи дето правят фотоси
А коментари приемам само от хора/автори по моя преценка.
На останалите благодаря за вниманието към творбите ми и толкова.
Колкото до т.н. АННА, ми е все тая дали е или е или не е истинска, вкл и коментарите и/ти.
И у наше село има театро и Пена/Жулиета я помня от бебе, ама кога спа с Гътцо не кат Жулиета, из целото село я разбраха

[beer] up...
и всички я думаха, че насред село, баш на мегдана и е форума, ама тя се по къщята ходеше и се по тъмно ...
[beer] up...
Пий едно вар [beer] ненско и за другите
[beer] up...
И целуни жената и от нас
[beer] up...

Дата:   31-07-04 22:42

maceman, ама ти наистина си се объркал жестоко [smilie7]
Ало ало, повтарям за гениите-детективи:

НЕ СЪМ ЦЕЛЯЛ ДА ОБИЖДАМ НИКОЙ!

НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ НИТО ЕДНА ОБИДНА ДУМА!

КАЗВАЛ СЪМ КАКВО МИСЛЯ ЗА СНИМКИТЕ ВИ!

ЗАБАВЛЯВАЛ СЪМ СЕ СЪС ЗАФОРМЕНИТЕ 'СПОРОВЕ'!

И... повярвай ми [smilie7] ако седна да обиждам - ще го осетиш [smilie19]

П.П.
На кой му пука кой ник бил мой и кой се криел за другия, когато реално няма никаква обида или злоупотреба, а радетелю за човешки правдини?

Дата:   31-07-04 22:45

и както казваше една моя "приятелка" Anna от фото-форума:
...."55 Anna : 31.07.2004 12:31
Я, вече съм коментирала...
Е нищо, днес съм емоционално възбудена и ми се говори !..."
:)))))))))))))))))))))))))))))

Автор: TPECHAT