Автор: mujimasa
Дата: 31-03-06 23:22
ukk...
...Ми то голяма част от снимките са си или "картички" или нещо, което по принцип се харесва (примерно патки или мацки)...
Аз май сьм от малката част:))
Всьщност и аз имам некое и друго пейзазче-да се отчета:),виж за голо тяло още не сьм дорасьл-мальк сьм още,пьк и не искам да ме вземат в некое списание да снимам .Тук е място за изява на Всички.Всеки иска да се изяви или просто да покаже нещо карсиво според него.Това,че пейзажите са най-много,то е защото това е най-достьпно за всички нас(по-добре е от снимка на дьнките на простора или фаса в пепелника,макар че...),а това,че владея фотошопа много добре е само в мой плюс,но не е задьлжително за всички.Другият фактор според мен е това,че точки кьща не хранят и повечето сериозни и добри автори са "тук" в свободното време(поне аз сьм така).А и за добрите идеи(+добра реализация) си изисква време и поради това добрите неща са малко в сравнение с обема качени за периода.И т.н., и т.н...
Не се дерзай,ами си щракай и се радвай на живота ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|