Автор: gego74
Дата: 21-02-06 16:27
Мисля, че тук е мястото да споделя следното. Купих си преди месец Канон А520. Това ОК, но поради някои причини се наложи да го купя на изплащане от Германос. Мен лично не ме харесаха, понеже личната ми карта е на стар адрес все още.Наложи се баща ми, 58 годишен човечец от село да кандидатства за лизинга. То бяха глупави въпроси от рода на моминско име на майка му (без значение, че е починала преди 20 години),вписване на всички имоти и ниви, даже в коя местност се намират!),настояване да си даде GSM номера (дадох моя, но се наложи 2-3 дни да пътувам до село, за да му съобщят лично, че трябва да дойде в града да му връчат лично писмото с ПИН код, после и картата Евро лайн, та до обаждания от банката в София (наложи се аз да звъня обратно, докато изясня, че трябва да отиде в банката и да внесе първата вноска). Изненадите не свършиха до тук - оказа се, че апаратът, въпреки че беше на промоция без оскъпяване (по думите на продавачката в Германос), вече си е порядъчно оскъпен в банката. Съветът ми е: За бога, братя и сестри, не купувайте от Германос!
Публикацията е редактирана (21-02-06 16:31)
|
|