Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съвет за покупка на дигитален фото апарат
Автор: SharkyBG   
Дата:   20-02-06 16:51

Решил съм да си взема дигитален фото апарат и съм се спрял на този.
Искам да ви питам дали ми е добър избора и ако не - да ми дадете някакжи други предложения. Апарата ще се използва главно за любителски снимки. Мерси предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: съвет за покупка на дигитален фото апарат
Автор: boni   
Дата:   20-02-06 16:52

Идеален е[smilie24]

Автор: pmartinov   
Дата:   20-02-06 18:59

Цена -качество точно за теб !

Автор: veronichka   
Дата:   20-02-06 19:09

ФОТОАПАРАТ е една дума, а не две/

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: gini   
Дата:   20-02-06 19:15

Ползвам го от четири месеца за същите нужди като теб ,страхотен е.

Автор: exo99   
Дата:   20-02-06 19:36

Canon A 520 [smilie24]
И аз имам същия от няколко дни и съм много доволен !

Автор: Neli78   
Дата:   20-02-06 19:54

с принтер искаш ли? :)

Автор: fvm   
Дата:   20-02-06 20:13

Да апарата си зацлужава... но аз искам да ти привлека вниманието на нещо друго !!!

Този апарат по света струва около 180-190$ може да си го поръчаш онлине от някой американски сайт... и за 2 седмици ще стигне до теб. цените на доставките са около 45$.

Този начин на пазаруване има две хубави страни:
- ще си спестиш около 40-50лв.
- няма да напълнеш гушаъа на някои идиот шев с тези разлика в цената :-)

Автор: pmartinov   
Дата:   20-02-06 20:18

Да ще спестиш гаранцията и после ще ревеш с глас. ЗА 50 лева[smilie19]

Автор: fvm   
Дата:   20-02-06 20:26

Аз не искам да развалям бизнеса на никой. И не искам да им подгонвам клиентите... просто трябва по някакъв начин да се каже стоп на тази тенденция цените на фотоапаратите ж БГ да са двойно по скъпи от тези по света.

Ами виж за какво става въпрос, излиза ти с 50лв по евтино да ти докарат фотоапарат от САЩ с куриер, отколкото да си го купиш от тук... ами това е направо смешно...

А за гаранцията, такава ще има. Да не говоря, че ако недай си боже апарата ти излезе дефектен и си си го купик от БГ... тогава ще разбереш какво е ходене по мъките... и че гаранцията не само в БГ ама в цял свят си е пълна пародия. Ако апарата ти е дефектен... в най добрия случай ще платиш 10% от цената му за да ти го оправят...

Автор: solo5   
Дата:   20-02-06 20:37

Виж офертата на Neli78 [smilie24]
направо невероятна цена [smilie24] [beer]

Автор: forko   
Дата:   21-02-06 11:48

fvm
Какво ще кажеш ако те светна че когато ти пристигне апаратчето от USA ще ти треснат 20% мито и като го прибавим към 190$ и сложим и 45$ доставка и май се получава, че е по добре от тук да си го вземеш и то с гаранция. Все пак търговеца трябва и печалба да сложи някои лев или май като е търговец не му трябва печалба.Много са ми интересни хората които коментират цените навън и в bg и не са наясно че има мита, такси, транспорт, които са доста солени а да не говорим, че ако стане проблем с техниката внесена в куфара от чужбина ще си я биеш във главата просто. Понеже имам и наблюдения относно този клас апарати и знам, че дават доста дефекти та казвам честито на разбирачите и да продължават да гледат цените по сайтовете в USA.[beer]

Автор: forko   
Дата:   21-02-06 11:52

Ако SharkyBg не си е взел още апаратче в *******************лв. Ако и тази цена с гаранция е висока - здраве му кажи

Автор: gego74   
Дата:   21-02-06 16:27

Мисля, че тук е мястото да споделя следното. Купих си преди месец Канон А520. Това ОК, но поради някои причини се наложи да го купя на изплащане от Германос. Мен лично не ме харесаха, понеже личната ми карта е на стар адрес все още.Наложи се баща ми, 58 годишен човечец от село да кандидатства за лизинга. То бяха глупави въпроси от рода на моминско име на майка му (без значение, че е починала преди 20 години),вписване на всички имоти и ниви, даже в коя местност се намират!),настояване да си даде GSM номера (дадох моя, но се наложи 2-3 дни да пътувам до село, за да му съобщят лично, че трябва да дойде в града да му връчат лично писмото с ПИН код, после и картата Евро лайн, та до обаждания от банката в София (наложи се аз да звъня обратно, докато изясня, че трябва да отиде в банката и да внесе първата вноска). Изненадите не свършиха до тук - оказа се, че апаратът, въпреки че беше на промоция без оскъпяване (по думите на продавачката в Германос), вече си е порядъчно оскъпен в банката. Съветът ми е: За бога, братя и сестри, не купувайте от Германос!

Публикацията е редактирана (21-02-06 16:31)

Автор: Viper   
Дата:   21-02-06 22:26

Германос ги заобикалям отдалеч![smilie23] Досега съм купил 4 апарата - 3 от тях от B&H - New York,четвъртия също донесен от щатите! А520 е идеалният избор за теб![smilie24] [shtrak]

Публикацията е редактирана (21-02-06 22:27)

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   21-02-06 22:54

още един глас за А520. Офертата, която са показали с принтера е... ммм... [beer] [smilie24] [smilie21]

По темата
Автор: DeMoHa   
Дата:   21-02-06 23:46

Имам същия апарат още от както го има като модел и мога да кажа само едно "много добър избор".По повод искам да попотам дали този модел може да се използва като Web камера,защото аз съм чул че по принцип може,но така и не можах да разбера как става!Моля някои ако знае как става да ме насочи моля!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна