Автор: boni
Дата: 26-01-06 10:47
Аз ще отговоря, понеже авторката не участва във форума.
1. За качествен печат на фотографии не мисля, че скоростта е от водещо значение, тази характеристика е по-скоро важна при печат на документи.
2. От някои коментари като гледам, някои хора се опитват да убедят всички, че тези статии не са обективни, пишат се за пари и се спестяват недостатъците.
Това , че печата с превес на магентата, не е направено с цел да се похвали принтера нали?Нито пък 5pl мастилена капка. Показват се и недостатъците и мисля, че така е коректно.Също така в ревютата на апаратите не се спестават и недостатъците им.
3. Тази статия няма за цел да сравнява принтери на различни производители. Тя има по-скоро информативен характер. Съобщават се данни.
4. Как да кажем колко е трайността на отпечатъка ако това не се споменава в техническите характеристики на хартията. Не можем да топнем снимката в чаша вода и да чакаме 1 година.
Естествено оценката е субективна.Има и слабости. Авторът на статията е автор и статията е авторска , а не преводач с преводни материали ,както се практикува по други издания:)
|
|