Автор: stoevmobile
Дата: 05-07-04 21:54
Абе нали ви казах - "Новите правила - като старите правила" Неясни, променят се чат пат.. Аз повече не ги коментирам - който не му изнася - да се понася към Фото-форум 2, 3 и т.н.
Като е забранено колега да ме светне с реклама, нека ме светне с анти-реклама, като ми каже, колко ще ме пре*** (звездичките са свободни все още) фирмата Х, като ми предложи по добра цена за нещо си, и по този начин ще се разбираме....
Съветите как да се сдобием с легален/полулегален софтуер или да си менкаме такъв - и те отидюват у рекламата май, баси тези от Адобето и у конкуренцията им, що ли не им виждам банерите у форума, пък само техните ли..
Колко са питанията "Кое е по-добро? Сонито или Кодака?"...Пак реклама.
Къде не е реклама?
"С кво го снима?" води до отговор реклама.
За футбола и политиката - ОК.
Там ни реклама ни хич не ни върви.
За псувните Твърдо съм ЗА да се трият!
При мен на служебният сървър има една тъпо настроена програма Dan Guard или нещо такова, и ако търсиш в интернета нещо със "sex", "anal", ".exe" и т.н.,дори чат програмите, ICQ, yahoo-to и hotmail-а също, те светка, че достъпа е забранен, пък и админа май получава данни от кой комп в мрежата е търсено
Ама нека поне звездичките останат, ако може..
Иначе наистина ще е гот, след забраните!
Представям си, примерно, GenaDP, който "любезно" отговаря на тъп въпрос:
"Абе, зюмбюле мой недонапъпил, така съм се накарамфилил, че като ти го натеменужа в мъничката цветна пъпчица, ще ми цъфнеш като майска роза!!!" (Извинявай, GenaDP, че те ползвах за пример, ама ти си писал супер неща, за които на моменти ми е идвало да си водя записки, че да ползувам по-късно! Пък не ми го връщай тъпкано сега де)
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|