Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Темите във форума - само фотографски!
Автор: admin   
Дата:   05-07-04 15:21

Скъпи приятели,
моля ви да не пускате във форума теми, които не са свързани с фотографията по един или друг начин.
Теми за футбол, политика и т.н. ще бъдат изтривани. За тях си има съответните форуми.
Фото Форум не е място, където да стават скандали на футболни и политически теми.
Нецензурни изрази и псувни също ще бъдат изтривани.
Ще бъдат изтривани и реклами на фирми.

Нека всички ние да се постараем да направим форума едно по-добро място за хората интересуващи се от фотография.

Отговори на това съобщение
 Re: Темите във форума - само фотографски!
Автор: holden   
Дата:   05-07-04 15:23

А за задапаратни устройства и нютонови пръстени може ли? Щото те хем са свързани с фотографията, хем не са.

Автор: feon   
Дата:   05-07-04 15:25

Браво!
[smilie24]

Най-сетне!

Автор: machine_head   
Дата:   05-07-04 15:30

това за футбола, политиката и другите ла..а е добре, ама това пък за рекламите ако са свързани с фотографията що ще ги триеш?

Ако кажа че на бай Иван студиото е много хубаво това реклама ли ще е или само си споделям впечатленията? Нали тука е точно мястото да намираме всичко свързано с фотографията....

Автор: BONI   
Дата:   05-07-04 15:44

Stava vapros za direktni reklami ot firmi vav foruma,kakto i ot firmi ,koito ne sa si platili za baner ili reklama tuk.
Chatni mnenia nikoi niama da trie.

Публикацията е редактирана (05-07-04 15:44)

Автор: J0R0   
Дата:   05-07-04 15:48

Не става когато търговско дружество предлага конкретни оферти, цени и координати за връзка.

Ако някой продава техника втора употреба, или споделя впечатления от дадена марка - става. Макар, че идеята е да изнесем скоро търговската част в отделен форум.

Автор: GuruMMX   
Дата:   05-07-04 15:51

ha taka..
naj nakraja!

Автор: machine_head   
Дата:   05-07-04 15:54

а бе ясно е какво имате впредвид, ама я ми кажи нирвал фирма ли е, лице ли е, спам ли е [smilie25]

Дата:   05-07-04 16:06

Предполагаме, че Нирвал е частно лице, което върти търговия с втора употреба техника, както и Гената.
Няма да пречим на такива начинания.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   05-07-04 16:14

"Не става когато търговско дружество предлага конкретни оферти, цени и координати за връзка." - е защо да не става? Много пъти съм давал такива координати на питащи, ако фирмите си ги дават тук, заедно с офертите какво лошо? Ако продават фототехника, а не бонбони де. Мен лично ме улеснява.
Ще ми напише някои си байно тук, че ми продава някаквъв боклук за 1000 лв., а фирмата дето го продава ново за 500 няма да може да ми го напише!?

Аха.
Автор: GenaDP   
Дата:   05-07-04 16:40

За да ти е гадно, и да могат да ти вземат паричките. Сичките.

Автор: holden   
Дата:   05-07-04 16:41

Хайде почна се пак [smilie19]

Дата:   05-07-04 16:45

То е ясно защо - едно е като частно лице да продаваш единични бройки, друго е като фирма да правиш внос на огромни количества за пазара.
Мисля, че е редно фирмите ако искат да рекламират и да използват по някакъв начин голямата аудитория която имат тук, то трябва и да подкрепят тази аудитория от фотографи.
Така както правят Самсунг и Панасоник.

Автор: robi   
Дата:   05-07-04 18:13

То и така си е редно - ако някоя фирма иска да си прави търговията - да си плати. Но ако питам Mobby-Dick и той като частно лице ми препоръча фирмата Х - вносител на Y, като читава фирма, която продава това което търся - е ясно, че нито Моби ще плаща, нито можещ да хванеш за това точно и Х. Е аз тогава поне една бира трябва да почерпя :))

Търговията и рекламите - в отделен форум
Автор: ceco   
Дата:   05-07-04 18:54

Защо не се отдели рекламно-търговската част на форума от другите теми? Ако си спомням добре, това бе дискутирано преди време в една подобна тема и имаше консенсус по него, всъшност ръководството го предложи и обеща в крайна сметка да го направи ... но забрави. А това би било в инререс на всички, и търсещи, и предлагащи ще могат да намерят по-лесно това, което им трябва, вместо да си губят времето да ровичкат из целия форум ...

Дата:   05-07-04 19:00

Да, ще стане, Цецо. Правим го. Но нещата не стават като с магическа пръчка. Ако искаш да помагаш по някакъв начин - кажи го директно - какво можеш да помогнеш и в какви срокове.

Автор: DR2   
Дата:   05-07-04 19:00

е най-после се сетихте! твърдо за за безцеремонното изтриване на такива теми!

Автор: svetalcho   
Дата:   05-07-04 19:08

Absolutno podkrepiam!!! Kraino vreme beshe...vse pak e site za fotografia nali?

Автор: junior   
Дата:   05-07-04 19:21

тююююююю, отиде ми Петъчния хумор...

Автор: Ирка   
Дата:   05-07-04 19:57

хем съм съгласна,хем-не
все пак тук е фотографско общество,но си е общество и то от не малко хора.
Та,ако не дай си боже,някой познат има нужда от помощ,различна от фотографската....
груб пример-спешно ми трябва кръв за преливане; знам, че тук четат много хора, повечето от които здрави прави мъже...
да пускам или да не пускам такава (или подобна) тема?

Автор: Lethe   
Дата:   05-07-04 20:11

Podkrepiate li Podkrepiate vie ...[smilie11]

Ami nali tochno adminite nai-mnogo govoreha za svoboda vav foruma, kakvo oznachava -temi ne svarzani s fotografiata - che to 40 protsenta ot temite tuk ne sa ... i kakvo ot tova ... da ne bi te da sa po-malko interesni ot drugite ...

Az si misleh ,che Foruma e miasto za osashtestviavane na komunikatsia, nezavisimo ot temata ..vasheto predlojenie mi zvuchi kato edna absoliutna SKUKA ...

Otnemate svobodata na horata da spodeliat tova,koeto gi valnuva i posle kajete pak che ste svobodoliubivi xa xaxxa https://photo-forum.net/joro/emoticons/457.gif

Tova za reklamite si e taka, shtom ne plashtat ne moje da gi ima ... no s trieneto na temi i mnenia ne moga da se saglasia - shtom iskat da psuvat i im e tolkova akala - neka se izlagat ... shtom iskat da komentirat machovete, zashto pak ne .Na koito ne mu haresva, prosto shte podmine temata - kade e problema ...Ta nali tova sashto e nachin za raztovarvane ...

Vse edno da vi kajat, che dokato ste na rabota v ofisa ,ne moje da govorite za nishto drugo osven za profesionalni neshta ... pak da kaja SKUKAAAAAAAA

Автор: stoevmobile   
Дата:   05-07-04 21:54

Абе нали ви казах - "Новите правила - като старите правила" Неясни, променят се чат пат.. Аз повече не ги коментирам - който не му изнася - да се понася към Фото-форум 2, 3 и т.н.
Като е забранено колега да ме светне с реклама, нека ме светне с анти-реклама, като ми каже, колко ще ме пре*** (звездичките са свободни все още) фирмата Х, като ми предложи по добра цена за нещо си, и по този начин ще се разбираме....
[smilie23] [smilie23] [smilie23]
Съветите как да се сдобием с легален/полулегален софтуер или да си менкаме такъв - и те отидюват у рекламата май, баси тези от Адобето и у конкуренцията им, що ли не им виждам банерите у форума, пък само техните ли..
Колко са питанията "Кое е по-добро? Сонито или Кодака?"...Пак реклама.
Къде не е реклама?
"С кво го снима?" води до отговор реклама.
За футбола и политиката - ОК.
Там ни реклама ни хич не ни върви.
За псувните Твърдо съм ЗА да се трият!
При мен на служебният сървър има една тъпо настроена програма Dan Guard или нещо такова, и ако търсиш в интернета нещо със "sex", "anal", ".exe" и т.н.,дори чат програмите, ICQ, yahoo-to и hotmail-а също, те светка, че достъпа е забранен, пък и админа май получава данни от кой комп в мрежата е търсено[smilie23] [smilie23]
Ама нека поне звездичките останат, ако може..[beer]

Иначе наистина ще е гот, след забраните!
Представям си, примерно, GenaDP, който "любезно" отговаря на тъп въпрос:
"Абе, зюмбюле мой недонапъпил, така съм се накарамфилил, че като ти го натеменужа в мъничката цветна пъпчица, ще ми цъфнеш като майска роза!!!" (Извинявай, GenaDP, че те ползвах за пример, ама ти си писал супер неща, за които на моменти ми е идвало да си водя записки, че да ползувам по-късно! Пък не ми го връщай тъпкано сега де)
[beer]

Автор: boni   
Дата:   05-07-04 23:45

Тук темите винаги са били поне 90% фотографски. Защото е Фото-Форум,а не форум "Политика" ,футбол и т.н. Знаем ,че не всички ще са доволни от такова решение,но все пак защитаваме интересите ,на по-голямата част от вас,които се дразнят на безумното джафкане ,в което се превръща почти всяка тема свързана с политиката или футбола примерно.
Които иска да говори на политическа тема да го прави в клуб "Политика " на дир-а.
Тука темата е "Фотография".
Няма да позволим също така израждането на смислени теми в междуличностни нападки без начало и край.За тази цел си имате е-майли и ICQ-та.Ако някой е недоволен от това ,да опита да се пробва във форума на steves-digicams ili dpreview.Да видим дали ще го изтраят повече от 10 минути.
Пак повтарям - тук е Фото-Форум. Форум за фотография.

Автор: plamennk   
Дата:   05-07-04 23:48

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   06-07-04 09:25

Освен това, капката, която преля чашата беше някакъв тип, който пусна тук два постинга, че продава фалшиви дипломи за висше образовение.
Е, как да не изтриеш такава тема?
Такъв трябва на директно на полицията да бъде предаден.
То и свободата си има някакви граници...
Ако не се трият такива теми, някой утре ще реши и наркотици да предлага на сайта.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна