Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Буря в чаша вода
Автор: diandimov   
Дата:   06-01-06 23:55

Изобщо не мога да разбера за какво говорите, момчета!
По темите за цифровата и аналоговата фотография се изписаха вече над 2000 мнения. Повече отколкото група запалянковци могат да изръсят в почивката между полувремената в подкрепа на Левски или ЦСКА. Като всъщност става дума само и единствено за футбол.

Аз не исках да се намесвам, и ето - не го правя. Защото нямам дилеми - имам и цифров, и аналогов апарат. И понеже малко или много знам кой как точно работи и какво мога да очаквам от него, ползвам и двата в различните ситуации. Въпрос на настроение и мании, ако щете.
Да, с цифрака е лесно, но е малко муден и се лъже при някои осветления. Докато лентовия е друго - избора на лента според специфичните нужди на автора и характеристика на лентата. Загрява, както мисълта и очакването когато се очертава да бъдеш с някоя жена. Подготовката, защото не е все едно къде и кога това ще се случи. Както не е все едно с каква компания си пиеш питието, нали?

Колкото за цените на лентите и сканирането - при мен това не е никакъв разход. Сумата е малка. И не се дръжте като бойскаути, мъчейки се да направите от подръчни материали и клечки някакво евтино подобие на каквото ви е нужно. Купуваш си хубав филмов скенер и си готов. Нали ще ставате европейци, нищо не е без пари!

Разбира се, както по- долу ще реагират "Съфорумците", споровете по тая тема вече отдавна са отшумели. И аз - Перке? - да ги подхващам пак.
Я вместо това един виц за закъснението в най- общ смисъл:

Посетил един партиен секретар жители на малко и залутано сибирско градче. Е, как е? - попитал ги. Добре сме, - отговорили онези с ушанките. А с революцията, с Москва какво става? О, тя революцията отдавна приключи - казал партииният, преди 25 години. Победихме! Така ли?! - учудили се сибирците. - И защо не казвате? Че ние все още взривяваме влаковете!

Публикацията е редактирана (07-01-06 00:59)

Отговори на това съобщение
 Re: Буря в чаша вода
Автор: Brummaker   
Дата:   06-01-06 23:57

ъкъ .

Автор: zoomaniak   
Дата:   06-01-06 23:58

[smilie24]

Автор: navy   
Дата:   07-01-06 00:01

Бе те споровете отдавна се успокоиха, ти си се сетил в нова тема наново да ги започваш [smilie19]

Перке?

Автор: Mimic   
Дата:   07-01-06 00:06

Във всеки един от нас дреме сеирджията [smilie5]

Дата:   07-01-06 00:24

Като Тодор Живков: изказвал се все към края на събранията, за да изглежда че обобщава нещата.

Автор: navy   
Дата:   07-01-06 00:25

Ся си затрий първия постинг и сложи един виц на негово място и всички по живо по здраво [beer] [smilie18]

Дата:   07-01-06 00:53

Имаш го!

Автор: Brummaker   
Дата:   07-01-06 01:59

вица е супер [smilie24]

но, о Боже?! - вече има и "цифра", не е нужно да зареждате филма [smilie5] [smilie5] [shtrak]

[beer] [beer]

Автор: Rebellious   
Дата:   07-01-06 02:31

[smilie24]

Публикацията е редактирана (07-01-06 02:49)

Автор: WILD__BOY   
Дата:   07-01-06 12:21

аа и аз искам лентов, хубав фото скенер и студио в нас .. ама нема [smilie2]
и кви европейци сме като не можем да отделим 3000, 4000 лв за хубаво обурудванекато един европеец ще мойе да си го позволи тва в рамките на 4 до 5 месеца, да не говорим че и за по-малко може [smilie23] европейци сме само в цените по магазините ни

Автор: Airborne   
Дата:   07-01-06 12:30

100% syglasen, wild_boy[smilie2]

Автор: niavaah   
Дата:   07-01-06 13:28

[smilie2] UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

първа  назад  1     всички  напред  последна