Автор: ibk
Дата: 09-01-06 21:45
@shikse - напротив - чета
просто много "обичам" такива яки изказвания и не издържах
иначе - аз не съм завършил нито едното от двете заведения - самоук съм. това ни най-малко не ми пречи. напротив. само ако знаеш що книги и туториали съм прочел, колко филма съм изгледал (много от тях, ама хич не са ми харесвали!!). НО. съм имал и все още имам желание да продължавам.
и да - нямам нищо против да споделям каквито и да било техники - мейла ми е в профила. ако искаш нещо да питаш - заповядай. ще ти отговоря с удоволствие!
@cmac - какво имаш предвид под техника на монтажа? как се работи с определена програма или как се монтира като визия?
а относно програмите - най-добра програма - НЯМА! има програма, която ти върши работа и програми които ти вършат същата работа, но по-трудно за теб. тук оказват влияние фактори като - шорткъти, компресии, интуитивност на програмата... и не на последно място на какво ще се източи накрая... (щото ако записваш накрая за бнт на бетакам, ти трябват и компонентни изходи, а това си иска и хардуер, който не е евтин и нерядко си върви със собствен софтуер), ако е за двд - може и на лаптоп, дето се вика
айде, че много се проточих ако има въпроси - питайте!
Публикацията е редактирана (09-01-06 21:59)
|
|