Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ЗА КОНКУРСА, ГЛАСОВЕТЕ И Т.Н....
Автор: kkaammii   
Дата:   29-06-04 18:24

Здравейте на всички!!

Исках да изчакам края на конкурса за да ви напиша това, но нещата които се случват ме накараха да го направя по-рано.

Това което се случва с този конкурс е ОТВРАТИТЕЛНО, и честно казано не ме изненадва. Тези неща се случват от конкурс на конкурс и ми писна да ги гледам. И ми писна да пиша писма на организатори на конкурси, да си отеглям снимки и дори да отказвам награди.
Затова вече не участвам в редица конкурси, ЩЕ СПРА ДА ГО ПРАВЯ И ТУК(ако нещо не се промени и то още в този конкурс). И както гледам няма да сам сама в това решение.

Изобщо не ме интересува кои ще спечели фотоапарата, не участвам заради него в конкурса. Искам обаче класирането да е честно. Може да съм на 50то място, но да знам че е реално и си е моето.

Какво се получава, НинаНик и махнаха някакви точки, на Симон ще ли да му махат само че еди кога си,....ТОВА СА ГЛУПОСТИ. А за резкия скок в точките преди месец и нещо няма ли да поговорим? – щом някой е лъже СЕГА, каква е гаранция че не го е правил и преди. ВСИЧКО СЕ ОПОРОЧАВА И ПРОСТО ВОНИИИИИИИ!!! Как да се чувствам аз, като много мои приятели ми предлагаха да влязат и интелигентно(не като това което видяхме) да погласуват – и аз им забраних изрично, и сега какво ??, някой играят честно, други драпат до последния момент. А може и да не драпат – може да е просто саботаж???

Не искам да ме разбирате погрешно – уважавам всички тук, не съм предубедена към никого и не обвинявам никого, намерих приятели тук и не искам да ги губя – но ситуацията наистина е отвратителна и не може да бъде оставена просто така.

Не съм влязла обаче да писателствам, а да дам предложение:

Възможно ли е (а аз знам че Е) да се извади детайлна справка за първите 8 снимки в конкурса от началото на конкурса:

гласувал,дата на гласа,дата на регистрацията му, брой снимки във форума

Така ще се появят 8 странички и всеки които иска да може да ги погледне. Всичко ще е чисто, ясно и прозрачно:
https://photo-forum.net/sitepics/kkaammii_vote.html
….
….

Благодаря на всички за вниманието и искам да припомня на тези които се присмиваха на Фотоакадемия преди 2 седмици, че сега не сме много по-далеч от тях.

Поздрави,

ККААММИИ

П.С. Понеже това го написах още преди ден, а ситуацията се промени – НЕ ПРИЕМАМ за решение това с гласовете след 1.06 понеже очевидно имаше и нарушения преди това.

Отговори на това съобщение
 Re: ЗА КОНКУРСА, ГЛАСОВЕТЕ И Т.Н....
Автор: boni   
Дата:   29-06-04 18:31

Може да се направи всичко.Няма проблем. Въпроса е до колко това ще промени нещата.
Мисля ,че премахвайки гласовете на юзерите регистрирани в последния месец ,нещата ще си дойдат на мястото,защото основната офанзива беше тогава.
Друго не знамкакво да направим сега за сегашния конкурс. Все ще има недоволни,не искаме хората да се разделят на 2 лагера.
За следващия ще има по разчупена схема . Вероятно ще има различни кръгове и пресяване,за да се сведе до минимум субективността.
Сега го уточняваме.

Автор: murnau   
Дата:   29-06-04 18:31

Poddurjam!
A ne se pravete na nechuli ili nerazbrali za usloviata na konkursa "uloven mig"! Az veche napisah kakuv drug problem ima spored men osven tozi, che ima fantomi-useri...

Boni ili Joro, kude e uloveniat mig v Time out?
Ili stiga da natisnesh butona za "konkursa" i usloviata sa izpulneni...
Sorry KKAAMMII, az sushto schitam , che triaa da ima iasnota i naj-veche prozrachnost za takuv tip konkursi i zatova se namesvam :)

Дата:   29-06-04 18:45

Ще промени нещата - МОРАЛНО, класирането както ви казах не ме интересува.

Това което искам ако е видно, всеки ще открие в него истината която търси по-лесно, а и поразпитах - оказа се, че не е много трудно май.

Пък може да се окаже, че и аз имам "фантоми" или както там ги наричате [smilie11] [smile]

Дата:   29-06-04 18:54

Понеже нещата придобиха неприятни нюанси,можем да остраним гласовете на всички юзери регистрирани по време на конкурса ,които нямат снимки като автори в сайта. Тогава картината ще се изчисти съвсем.

Автор: plam   
Дата:   29-06-04 18:55

подкрепям!

Дата:   29-06-04 18:56

подкрепям! [smilie24]

Автор: holden   
Дата:   29-06-04 19:13

[smilie24] [smilie24]

Автор: Ivan_A   
Дата:   29-06-04 19:29

Подкрепям![smilie24]

Макар винаги да съм бил срещу промяна на условията, след като веднаж са приети - всичко се срутва така!
Не е добре, но може би по-малкото зло е това?

Публикацията е редактирана (29-06-04 19:33)

Автор: Nikolai   
Дата:   29-06-04 22:07

Честито второ място на kkaammii
[smilie0064]

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-06-04 02:01

[smilie11]

Публикацията е редактирана (30-06-04 07:52)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   01-07-04 00:18

Стига с тия точки и класирания...Нека има повече изложби без журиране, а само с по 4-8 снимки по избор на авторите. Поканете на такава дистрибуторите на фототехника и те нека на откриването да обявят някакви награди с оглед на представеното....ама не му стиска на никой май[smile] щото "наШте " требе да са първи[smilie19]

Дата:   01-07-04 00:52

Глупости Господине говориш.
НаШте -ВаШте - ала-бала-параноя.
Дреме ми на мене кой ще спечели.
Нали трябва да има интрига на сайта ,да става интересно. Иначе ако е за изложби само,ще се съберем 10 души и ще направим изложба.Хватката е от тука да тръгнат нещата.
Стига си ръсил компетентни мнения за наши и ваши ,казах ти ,че ни обиждаш по тоя начин

Автор: GOSPODIN   
Дата:   02-07-04 03:12

бони, за сетен път се опитваш да ми затвориш устата. Аз само изказвам лично мнение. Ако не ти харесва нещо пиши обективно , а не се дръж , като онбашия...

Дата:   02-07-04 11:12

Молба до админа, ако може да затворим тази тема, понеже актуалноста и изтече още на 29.06. А се появяват разни не чули не разбрали 3 дена по-късно и пишат:

"Стига с тия точки и класирания.........." [smile]

Дата:   02-07-04 11:21

Gospodine,ako iskah da ti zatvoria ustata shtiah da ti iztria postinga.
Otgovariam ti na glupostite i imam pravo da ti otgovoria nali taka.
Da ne bi da iskash da kajesh che triabva da ti slusham prikazkite i da si malcha a ?

Re: ЗА КОНКстига тия точки и класирания......." УРСА, ГЛАСОВЕТЕ И Т.Н....
Автор: masteral   
Дата:   02-07-04 11:49

"стига тия точки и класирания......." вижте какви настроения носят повечето снимки от първия ешалон!Мрак,нихилизъм,черногледство!Нима това вижда само съвременния млад човек.Дори такава да е заобиколяващата ни среда ние-вие млади фотографи показвайте красотата, търсете във всичко красивото,колкото и малко да е то в съвременния ни живот.За мен лично на първо място стои"Магьосникът" на Brummaker,макар че "всеки може да направи с хиляди" - цитирам по памет.Правете такива снимки!

Дата:   02-07-04 11:59

MASTERAL:
Тази тема я открих, заради определена ситуация - и за да изкажа моето лично мнение.

Организатори след това направиха промени в конкурса които смятам, че бяха удачни. Не виждам какво повече има да се пише тук, още повече без да се преценява датата на моя постинг.

Ако искаш да ми кажеш, че в снимката ми (СТАЯТА) има "Мрак,нихилизъм,черногледство" или в която и да е друга моя снимка в този конкурс това е друг въпрос - НО АЗ НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ!!!

А що се отнася защо гласовете са такива, и хората харесват ИМЕННО ТОВА, моето мнение е изразено в един друг постинг в отговор на MURNAU. Можеш да го потърсиш - мойте постинги и без това не са много.

Поздрави!
KKAAMMII

Автор: J0R0   
Дата:   02-07-04 12:02

masteral , не знам какъв мрак и черногледство виждаш в № 1,2,3,6,7,8,11 и 12?

https://photo-forum.net/static/forum/2017-04/okwz9148.JPG
https://photo-forum.net/thumbs/ValentinRussanov_1082100478_bbbb.jpg

Това например, направо ме кара да искам да съм там.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: jumbo   
Дата:   02-07-04 12:07

жоро за теб знаем че де що има цици и ти си там [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   02-07-04 12:07

masteral https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif и аз мисля, че така малко ги наредихме:) Харесват ми предимно и на мен ведрите неща в така формулирана тема...но пък може да има дефицит на тях:))Би било по-добре мрачните да са изключенията, а не правилото.
kkaammii - темата е отворена. Ако се дискутира извън актуалността и, която е изтекла, или нещо друго...то не е твоя грижа. Нито си куратор на темата /нямаме още такива права/, нито всяко мнение излиза от твоята уста, че да го приемаш като лично такова. Нито снимките ти, ако са изключение - не променят това за което говори masteral в общата ситуация.

Дата:   02-07-04 12:21

Mobby_Dick:Това е въпрос на комуникативна практика и култура във форума. Аз бях останала с друго впечатление.

Защо не се открие една тема "КОМЕНТАРИ ЗА КОНКУРСА" (имам в предвид за снимките) - ще и обърнат внимание повече хора и след време хора които се появят тук ще им е по-лесно да се ориентират.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   02-07-04 12:56

kkaammii - защото такава е практиката тук. Добре е да не се говорят простотии, иначе какво лошо, да се обсъжда оф-топик в една потънала тема. Всеки може да открие нова, да...но така ще се получава затлачване и дублиране. Все пак щом те дразни, аз ще пусна новата тема, за да оставим тази да почива в мир:)

Дата:   02-07-04 13:10

Mobby_Dick - няма нищо лошо. Благодаря за до уточнението, все пак съм още нова тук.
[smile]

Внимание - КОНКУРС
Автор: stoevmobile   
Дата:   03-07-04 00:29

Абе какви конкурси, пийте си бирата, че ще се стопли и ще страдате после.
Яд ме е , че вчера ми се скапа връзката, а получих интересно нещо в мейла, дето май не успях да пусна. Нейсе, мислете позитивно![smilie7]
Пускам го:
Внимание - КОНКУРС!
Открытки@Mail.Ru и SOFT@Mail.Ru начинают конкурс "Сисадмин тоже человек" http://soft.mail.ru/competitions/sysadmin/.
Он посвящен Международному дню сисадмина. Сие радостное событие произойдет 30 июля, пока же сисадминам предлагается пожаловаться на свою нелегкую работу
http://soft.mail.ru/competitions/sysadmin/complaint_list.php?page=0
, а всем желающим - утешить их открыткой собственного производства. Авторы лучших открыток и самые красноречивые сисадмины получат море призов: графический планшет Wacom, часы с флэшкой, радио, беспроводные клавиатуры с мышами, TV-тюнер и многое другое.

Честито, Админите!!!!
Макар и закъсняло[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна