Автор: kkaammii
Дата: 29-06-04 18:24
Здравейте на всички!!
Исках да изчакам края на конкурса за да ви напиша това, но нещата които се случват ме накараха да го направя по-рано.
Това което се случва с този конкурс е ОТВРАТИТЕЛНО, и честно казано не ме изненадва. Тези неща се случват от конкурс на конкурс и ми писна да ги гледам. И ми писна да пиша писма на организатори на конкурси, да си отеглям снимки и дори да отказвам награди.
Затова вече не участвам в редица конкурси, ЩЕ СПРА ДА ГО ПРАВЯ И ТУК(ако нещо не се промени и то още в този конкурс). И както гледам няма да сам сама в това решение.
Изобщо не ме интересува кои ще спечели фотоапарата, не участвам заради него в конкурса. Искам обаче класирането да е честно. Може да съм на 50то място, но да знам че е реално и си е моето.
Какво се получава, НинаНик и махнаха някакви точки, на Симон ще ли да му махат само че еди кога си,....ТОВА СА ГЛУПОСТИ. А за резкия скок в точките преди месец и нещо няма ли да поговорим? – щом някой е лъже СЕГА, каква е гаранция че не го е правил и преди. ВСИЧКО СЕ ОПОРОЧАВА И ПРОСТО ВОНИИИИИИИ!!! Как да се чувствам аз, като много мои приятели ми предлагаха да влязат и интелигентно(не като това което видяхме) да погласуват – и аз им забраних изрично, и сега какво ??, някой играят честно, други драпат до последния момент. А може и да не драпат – може да е просто саботаж???
Не искам да ме разбирате погрешно – уважавам всички тук, не съм предубедена към никого и не обвинявам никого, намерих приятели тук и не искам да ги губя – но ситуацията наистина е отвратителна и не може да бъде оставена просто така.
Не съм влязла обаче да писателствам, а да дам предложение:
Възможно ли е (а аз знам че Е) да се извади детайлна справка за първите 8 снимки в конкурса от началото на конкурса:
гласувал,дата на гласа,дата на регистрацията му, брой снимки във форума
Така ще се появят 8 странички и всеки които иска да може да ги погледне. Всичко ще е чисто, ясно и прозрачно:
https://photo-forum.net/sitepics/kkaammii_vote.html
….
….
Благодаря на всички за вниманието и искам да припомня на тези които се присмиваха на Фотоакадемия преди 2 седмици, че сега не сме много по-далеч от тях.
Поздрави,
ККААММИИ
П.С. Понеже това го написах още преди ден, а ситуацията се промени – НЕ ПРИЕМАМ за решение това с гласовете след 1.06 понеже очевидно имаше и нарушения преди това.
|
|