Автор: peter
Дата: 30-06-04 12:25
Тези нови правила просто означават, че фалшивото гласуване ще се активизира в края на всеки месец и накрая ще се види дали във втория тур ще гласуват фотографите "с добър поглед върху нещата и авторитет в клуба" или най-активните в края на всеки месец.
Има и нещо странно - съвсем спокойно мога да кажа, че нито един мой познат не е гласувал за снимката ми в конкурса "Панасоник", а и едва ли имам много фенове в клуба. Въпреки това снимката ми беше доста дълго време на първо място, а сега изведнъж се оказва, че и за мен са гласували голямо количество фантоми. Излиза,че манипулирането на класирането е доста по-сложно от елементарното гласуване за определена снимка.
Мисля, че при това положение провеждането на каквито и да било конкурси в този сайт е абсолютно безсмислено, защото се превръща в едно селско състезание, в което никога не печели най-добрият, а най-нахалният. Нещо повече - по моето скромно мнение сред първите 10 няма нито един (включително и аз) който да заслужава да бъде там. Ако се вгледате в снимките ще видите, че те излъчват мизантропия, некрофилия, претенциозност, сладникава сантименталност, повърхностна буквалност или просто нищо. Съжалявам, но на 5 място има снимка на кучешки труп, а на 8 място - на пчела в едър план. Не знам какъв миг е уловен в тези кадри, но дори и гласуването да беше перфектно, резултатите са трагикомични.
Честито на победителите!
Публикацията е редактирана (30-06-04 12:27)
|
|