Автор: HopeSpringsEternal
Дата: 20-12-05 14:16
разликата в стандартите между двете групи се размиват, защото гледат едни и същи глупости в интернет :-)
скоро няма да има никаква разлика
иска ми се да кажа, че нивото на "масите" е скочило, но знам, че това е невъзможно за толкова кратък срок... наптрапва ми се извода, че нивото на "избраните" е паднало
абе докато системата за оценка е толкова опростена, биха казал дори проста, и хората си раздават злата и сребра все едно, че печатат пари, така ще е... разлика може да има само когато не само ще трябва да дадеш оценка за снимката, но и да кажеш защо е тази оценката... требе и отрицателен вот, и статистически анализ на логовете за да се изведат основните модели за гласуване и да се стимулира определено развитие или деградиране и прочие
абе стана малко като веднъж на опашката за понички зад рилския манастир... наредихме се и чакахме сума ти време и наблюдавах как работят бабите там... след което изразих възмущението си, че ако просто събират данни за броя на клиентите и поничките от касовия апарат, и температурите и валежите от емпирични данни и метеорологичните служби, могат да направят регресионен анализ и да построят модел, с който да знаят какъв ще им е оборота ако знаят очакваните температурии валежи, и да си подготвят порциите тесто... и няма да има опашки и изпуснати клиенти... както в повечето случаи когато давам съвети - препоръчаха ми да си гледам работата :-)
|
|