Автор: Todd
Дата: 07-12-05 09:08
Ааааа, а аз какъв имам - аз такова нещо даже не мога да измисля :
"Невероятно, просто перфектно. Като за учебник по фотография:
"Поглеждайки фотографията, вниманието ни неизбежно бива привлечено върху същестеното в снимката.(пръстовите отпечатъци върху монитора - б.пр.) Прави впечетление перфектната илюзия за тризмерност, подчертана от тъмните тонове в краищата.
Редуването на черното с черно придава ритъм и плавно води окото в дълбочина, където внимателния наблюдател(след като е изчистил пръстовите си отпечатъци от монитора - б.пр.), като че забелязва собствения си портрет върху мекият кадифен черен фон.
Перфектно е уловен празния поглед на модела, който пронизва зритела и като че ли търси нещо, което явно не открива.
И изведнъж, като черна лавина, връхлита прозрението!(Ако беше филм на Спилбърк тук щеше да има титаничен гръм може би придружен от светкавица- б.пр.)
"Очакване..." на Todd е шедьовър който разкрива бурята във всеки един от нас, нашето вечно очакване за нещо повече, независимо от всичко и въпреки всичко, нашите очаквани разочарования и неочаквани успехи при това го постига по начин, който е строго индивидуален за всеки зрител."
Кво повече ???
|
|