Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Любими коментари
Автор: nsirakov   
Дата:   06-12-05 23:42

... Срещали ли сте из лавината от коментари под снимките такива, които са ви впечатлили, който са ви накарали да се замислите, да почувствате....

Споделете...

Лично аз съм си запазил в любими два коментара, които признавам си препрочитам с удоволствие....

На Джордаш:[smilie24]
"...предпочитам да снимам , отколкото да пиша коментари за собствените си снимки ..."

и на Таурус13:[smilie24]
"...За мене фотографията е като платното на художника,там изобразявам не само това което е, а и това което съм почувствал.Това не е репортажна фотография,там не трябва да се променя нищо,но в художествената може!
Всеки може да щрака с фотоапарата,техниката работи все по добре-но къде тогава е изкуството?..."

А ВИЕ?

Отговори на това съобщение
 Re: Любими коментари
Автор: beyondwords   
Дата:   06-12-05 23:52

за taurus13-изкуството е в това да видиш красотата и да я поднесеш по подходящ начин ;р

Публикацията е редактирана (06-12-05 23:52)

Автор: zoomaniak   
Дата:   06-12-05 23:55

desiti
03.12.2005 00:56

истинска поезия,зоо... докосваш ме...

---------------------------------------

Аз мечтая за такива коментари. Тогава аз съм постигнал съвършенството!!!!!!!!!!!!! [smilie2] [smilie2] Но по принцип се чувствам тъжен като ги чета [ezik]

Автор: Birqnka   
Дата:   06-12-05 23:59

zoomaniak
28.11.2005 05:42
можеш да говориш с природата...това ме радва...

любим понеже го почувствах искрено казаното

Автор: pmartinov   
Дата:   07-12-05 00:02

Потребителско име: zoomaniak
E-mail: stamen_zoomania@abv.bg
Регистриран: 07.11.2003 20:47
URL: Писна ми от сайтове!
За мен: Изобщо не мога да снимам ! ВлЮБеН съм и я обичам истински. Тя е част от моя фокус... ! Сам пиша хайкуто под снимките ! Виждам много незрими неща ! Чувам тишината на природата в мислите си ! Експериментирам във фотопоезия ! Търсещ човек съм/търся онази точка, която кара душата ми да вибрира ! Показвам ви това, което показва мен ! Снимам на лента-Никон Ф55-обективи: 28-80 и 70-300мм ! Чудя се какво е АртЪ ! Гласувам за снимки, които ми въздействат на душата ! Старая се понякога от Дефектите в мойте снимки да правя ефекти ! Сам преминавам от ниво на ниво във фотографията ! Казват, че съм бил известен - ама Аз не знам с какво - кажете ми ако Вие знаете ! Настройвам се да снимам всичко в черно бяло !

[smilie3]

Дата:   07-12-05 00:04

[smilie2] [smilie2] [smilie2] ааа стига :( натйжавам се от таквиз неща приятели - не знам защо....вместо да се радвам....

Нека вятарът на правилният фокус да е винаги в обектива [smilie5]

Автор: kukulet   
Дата:   07-12-05 00:20

Автор: simon
Дата: 28-10-05 17:14

Снимането вече, ми е начен на мислене. Заебах си професията заради тази фотография. Обичам да качвам снимки като див във ФФ и да си казвам - "Ебати и простотиите дето ги фотам". Страстта към фотошопа е опиянявяща. Обичам да отварям форума и да рева от мъка заради тъпите теми които ми четат очите;))))) Снимам за да правя изложби и да каня хора и после тихичко да снобстваме и си мерим обективите...Снимам за да се лутам - страшно си падам по лутането, обичам и да си губя времето със съмнения - "Туй ся с петдесятката ли да го избухам или с дългия? Петдесятката струва само 80 долара, нищо че снима по добре и е по подходящ, ще нанижа дългия той е 10 пъти по скъп , за кво го купих - да събира прах ли?" После отварям шопа и се почва мазането, АРТЪ иде с бързи крачки и ми слага ръце на очите и се любим с него до зори и раждаме едно недоносче и хайдеееее в интернет, бързо да го ъплоуднем че да ни се зарадва публиката....ЕХ, кеф....

За кво снимам!? Обичам да съзерцавам през обектива, дори и прости и скучни неща, обичам да оставам насаме със себе си и да мечтая...Това искам да правя - това правя. "Всичко е суета";)

Автор: nikolayradev   
Дата:   07-12-05 00:21

любим ми е "няма да му отговарям.видях му профила"[smilie5] (баси и надувката)
не казвам на кой е.заради него вече не гледам нещата на някои автори [smilie5]

друг любим : "Сираков добре дошъл в света на хората"коментар на Елриша.този ми повлия да снимам хора[smilie5]

Дата:   07-12-05 00:22

Симон ми е идол [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: nsirakov   
Дата:   07-12-05 07:59

Тук не говорим за идоли зоо, а за коментари[smilie25]

Дата:   07-12-05 08:52

Еми, че то виж му коментара [smilie2] [smilie2] просто ти пълни душата...

Автор: Todd   
Дата:   07-12-05 09:08

Ааааа, а аз какъв имам - аз такова нещо даже не мога да измисля :

"Невероятно, просто перфектно. Като за учебник по фотография:
"Поглеждайки фотографията, вниманието ни неизбежно бива привлечено върху същестеното в снимката.(пръстовите отпечатъци върху монитора - б.пр.) Прави впечетление перфектната илюзия за тризмерност, подчертана от тъмните тонове в краищата.
Редуването на черното с черно придава ритъм и плавно води окото в дълбочина, където внимателния наблюдател(след като е изчистил пръстовите си отпечатъци от монитора - б.пр.), като че забелязва собствения си портрет върху мекият кадифен черен фон.
Перфектно е уловен празния поглед на модела, който пронизва зритела и като че ли търси нещо, което явно не открива.
И изведнъж, като черна лавина, връхлита прозрението!(Ако беше филм на Спилбърк тук щеше да има титаничен гръм може би придружен от светкавица- б.пр.)
"Очакване..." на Todd е шедьовър който разкрива бурята във всеки един от нас, нашето вечно очакване за нещо повече, независимо от всичко и въпреки всичко, нашите очаквани разочарования и неочаквани успехи при това го постига по начин, който е строго индивидуален за всеки зрител."
Кво повече ???

Автор: ocb   
Дата:   07-12-05 09:56

Незнам дали ми е най-любимият, но като прочетох темата и веднага се сетих за него:
=============
magnet
04.10.2005
12:33
краката са добре така - аз правя аналогия с дървото, на което също не му се виждат "краката" и още мисли има в главата ми като например - откъде (про)излизаме, къде стъпваме, как черпим сила, как човек винаги в крайна сметка е сам и за разни други нещица невидими за очите)))
и накрая винаги опирам до оранжевото - винаги има утре, едно слънце, една надежда, като едно оранжево прозорче, от което струи оптимизъм...ареее разписах се)))
=============
А другите ми любими коментари са '+++', '!!!', 'арт' и още много други комбинации от клавиши, но май не мога да събера имената на авторите им в един пост и затова ще ги оставя анонимни [cool]

Автор: AnDi   
Дата:   07-12-05 10:16

Автор: simon
26.06.2004 11:24

Да, питах те за часа,защото така не мога да разбера колко гларуса пищят на покрива отсреща, всяка сутрин се опитвам да ги преброя без да поглеждам през прозореца - игра такава си имам;) И сега понеже се излюпиха малки гларусчета - те се въдят пролетно време, ми е много трудно да им преброя гласовете!Сутрин рано мама и татко са там, после отлитат за храна и оставят малките сами, към обяд се връщат да нахранят домочадието....а аз седя и ловя басове със себе си колко е точната бройка;)Накрая ще взема да погледна през прозореца ... но ме е страх, че може вече да е дошла зимата...Няма начин да знаеш всички отговори, но има механизъм да се сещаш за точните въпроси...та затова те питах "колко е часа"...и сега вече знам повече ;))

Разбира се, има много други и професионални и добри и красиви коментари, но този е първият, който ме уцели в десятката !

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   07-12-05 12:04

1 Agatka
21.11.2005 16:42 Ами, що гледат надолу?!

2 veronichka
21.11.2005 18:03 1....(макар да не съм автора ще си позволя да ти отг.)
Защото някои гледат надолу, а други - нагоре.
:)
------------------------------------------------------------------------------------------

Simon / Taurus13 [smilie24]

Публикацията е редактирана (07-12-05 14:16)

Автор: Gen   
Дата:   07-12-05 13:10

[smilie24] Жестока тема!
Дано до довечера в scrollbar-a да стигне до първия етаж (аз съм на петия). [smile]

Автор: ring   
Дата:   07-12-05 13:44

Mick
02.07.2005 16:57
много се кефя Родопа планина..
/както казваше един познат форумец - 'такова зелено... чак да ти се допасе' :)) ;)

---------------------------------------------------

Автор: svetal   
Дата:   07-12-05 13:48

моят любим коментар винаги когато го прочета се скъсвам от смях
" bogoizbrania
21.06.2005 20:08 Не ми хареса заглавието, полумесеца не е и не може да е символ мна измислено учение, а кръста е символ на смъртта. извода е че природата ще загине. "

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [beer]

Автор: jamess   
Дата:   07-12-05 14:02

kei
19.11.2005 15:43 Тайнствен поглед...без дори да се вижда.Гениално.

Автор: jamess   
Дата:   07-12-05 14:05

А като се замисля може би най-големия чар на Форума са коментарите.Няма такова забавление![smilie5] [smilie5] [smilie5]
svetal, [smilie24] [smilie5]

Автор: pmartinov   
Дата:   07-12-05 18:29

[smilie5]

1 Ivan_A
14.10.2003 22:50 Завиждам ти!

(кратко, ясно и точно)[smilie3]

https://photo-forum.net/i/2879&USER_ID=264

[beer] [shtrak]

Дата:   07-12-05 18:34

106 мнение на тоз линк мамоооо [smilie5] аз много пъти обичам тая коментария под снимките и си я препрочитам с интерес [smilie5]

Автор: lumix   
Дата:   07-12-05 18:39

То това не е коментар, но много му се кефя...с малко думи но ....:-)))

Pehata

"Ако снимаш петел, всички ще кажат "Какъв грозен петел", защото всички са виждали петли. Но ако снимаш дракон, всеки ще каже "Какъв хубав дракон", защото никой не е виждал!"

Автор: Elina   
Дата:   07-12-05 18:50

jorkata80
25.01.2005 19:35
Tazi snimka mi suzdava uyut. Vse edno si vurvi6 s liubim 4ovek prez no6ta ili prosto s priyateli se pribirate ot nyakoi kupon pe6a:)

Автор: CArli   
Дата:   07-12-05 18:55

"йо йо Карлита-бонита - кефиш ме - златце"
Comenta e na Zoomanik-mnogo me razveseli[smilie5]
[smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна