Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 великите щтрауси се завръщат
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-06-04 11:03

Ех тази гадна черта - да се правим на велики и да не виждаме реалността! Превръща се в национална черта.
Футболистите ни тотално се изложиха на европейското, по-фрапантен случаи на излагане аз не помня, и то не само в историята на нашия отбор.
Лошо няма - това са ни възможностите. Но защо трябва да се изприказват всички тези глупави приказки от коментатори, анализатори /в студиото/, бивши величия/като Стойчков/ и настоящи "звезди"/като Бербатов/, Марков - които се учуди безкрайно, че някои може да му иска оставката? Съдиите, шанса не бил с нас, и какво ли не ни било криво? Че то от самолет се вижда, че имахме златните шансове дадени ни от съдиите, от противниците, от другите отбори...но нашите футболисти са просто некадърни, немотивирани и сковани. Те не могат да си подадат една топка, а ако са наближили противниковата врата, краката им се подкосяват, без никои да ги докосва - подават топката на противника, или правят нещо като подобие на удар. Въпрос на бизнес за италианците е, да не ни направят за посмешище /но не и за шведите например/. Защо трябва да говорим глупости, че едва ли не сме ги изпуснали, пък те били слаби? Те не играха играта си, както наистина могат, защото си имат причини, които нямат връзка с нашия отбор, просто блъфираха Швеция и Дания, но номерът не мина. Всичко си беше по план - нашия отбор е на такова ниво, на което доста по-малки футболни сили от Италия могат да вкарат гол, когато си пожелаят , и ако не са в този бизнес, като италиянците, го правят /все пак трябва да се запазва интригата, да се пълнят трибуните и ТВ и т.н./. Все пак напълниха само 16000 места на селския стадион, които ни беше отреден, вероятно с малка част от тифозите си.
Трагедията е, че колкото и да са слаби НЕ ИГРАХА нито един мач. Нямаха воля, желание, увереност - само една скованост и злоба от неподплатени амбиции, проличала от доста грубите, глупави и просташки прояви. Тези хора си починаха по басейнчетата, не се лишиха от нищо - дори от половинките си за една седмица, ще си приберат парсата от батето, заради това, че ни наградиха с толкова срам и позор...ще си починат по островите, пък ...тогава, с още по-голямо самочуствие ще започнат новите пазарлъци. Колко ли футболисти имаме, които не намират място в отбора, пък ако не талант, имат поне необходимата амбиция, култура, хъс и отговорност? Имаме или нямаме такива? Аз мисля, че след като никога не сме слизали на толкова долно ниво, би трябвало да имаме? Никои резултат не е срамен - срамно е поведението, което демонстрираха, срамно е, че се отричат фактите и се въртят на 180 градуса, а това е предвестник на още по-срамно бъдеще за този отбор от "наемници" /ако не се преконструира тотално/. Срамно е, че специалистите говорят като, че на тези, които търсят само емоция, и вместо да гледат мача, обикалят с коли със флагове по улицата. Те не могат да ги чуят, слушат ги тези, които са застанали пред ТВ, а повечето от тях ми се струва, че са мислещи хора.
Изключвам от общия негативен кюп вратаря Иванков и резервите, които не бих винил за горното поведение.

Отговори на това съобщение
 Re: великите щтрауси се завръщат
Автор: machine_head   
Дата:   23-06-04 11:41

а чувал ли си приказката: "не стреляйте по пианиста той толкова може"

еми толкова можем и това е. Докато управляват лайнари като батето и вуцата, докато първенството го държат мутри, партийни величия и тем подобни така ще е. То всъщност като погледнеш държавата е същото...

Автор: J0R0   
Дата:   23-06-04 12:02

https://photo-forum.net/static/forum/2013-02/uogj4507.JPG
http://politbelot.hit.bg/vKaBateto.jpg

[beer] [beer] [beer]

Дата:   23-06-04 12:12

днес КАНАЛ 1
19.20 "Ганьо Балкански се завърна от Европа" - тв филм /3 епизод/, после 19.50 Лека нощ, деца!: "Приказките на Педя човек - Лакът уста" /1 част/.
http://images.google.com/images?q=tbn:zkmpTcc2l4AJ:www.ves.dp.ua/images/goods/

Хех...
Автор: GenaDP   
Дата:   23-06-04 12:16

...питаш "защо"? Ами по същата причина, поради която и ти си вреш гагата във всякакви теми, от които не ти вдява кратуната, и ръсиш тъпоумия с идеята да минат за мъдрости.

Автор: zigi   
Дата:   23-06-04 12:42

Gena, ti za mobby li govorish?
Shtoto az typoumia dosega ot nego ne sym prochela, a dosta negovi neshta cheta s udovolstvie, zashtoto umee da govori i to dosta dobre i obosnovano...
koeto ne moga da kaja za teb [smilie18]

a po temata: se la vi... Tyjna kartinka. Niama da zabravia 94-ta, kogato naistina se gordeeh s tez nash'te pusti bulgari...

Автор: holden   
Дата:   23-06-04 12:59

зиги & моби [smilie24] [smilie24]. Само дето аз бих извадил и Здравков от кюпа, защото без него с двойно повече голове щяхме да паднем.

Дата:   23-06-04 13:25

GenaDP - ми аз толко си разбирам от футбол, напоследък не ме влече много, но така се вижда откъм мене, затова се възмутих. Ти ако си и тука от големите разбирачи, вместо да се правиш на пубер, вземи, че обясни кое как и защо...и как ще бъде , вместо само да https://photo-forum.net/joro/emoticons/B2.gif
zigi - https://photo-forum.net/joro/emoticons/B2.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/smile020.gif
holden - груба грешка с вратаря направих. Точно Здравков исках да извадя от кюпа. Тои игра добре и с хъс. (въпреки, че в интервютата и тои разправяше, как сме ги изпуснали);)

Автор: papi   
Дата:   23-06-04 15:48

imame silni futbolisti,no qvno tozi mantalitet ni pre4i,qvno ni trqbva nqkoi golqm trenior kato naprimer oto rehagel,za da gi trenira,da im nameri to4noto mqsto,koi kyde da igrae,plamen markov e trenior za kvalifikacii,no qvno za evropeisko pyrvenstvo tolkova si moje...ne biva da gi korim,prosto na tozi etap tolkova...

Хе-хе, dick-че...
Дата:   23-06-04 17:34

Аз футбол не гледам - не ме влече нещо. Говоря за отварянето ти на фотографски теми, там поне поназнайвам туй-онуй...

zigi?
Дата:   23-06-04 17:36

Ти кое беше бре - оная неврастеничка, дето овряка орталъка, че некадърното и гадже не можало да изкласи в НАТФИЗ?

Автор: ceco   
Дата:   23-06-04 17:58

Видя се на това европейско какви са ни реалните възможности. Въпреки високото самочувствие и големите претенции на футболисти, треньор и ръководители (най-вече), в момента нашият футбол е на опашката в Европа ... най-вече по манталитет. Един гол от дузпа едва ли е достатъчен, за да изтрие срама от бавната, непривлекателна и бездушна игра на отбора като цяло (изключвам вратаря Здравков, който надскочи себе си). Голът ще заличи до някъде подигравателния прякор "Nullgaria", но едва ли някой безпристрастен зрител ще съжалява за нашето отпадане. Заехме полагащото ни се последно място сред отборите в Португалия. Е, не сме чак толкова слаби, все още можем да "размажем" отбори като Малта, Люксембург или Фареорските острови (където играят предимно аматьори). Но на нашите "лъвове" май само заплатите им лъвски, и не само в националния, но и когато играят (или си дават вид, че играят) в родното ни първенство, наричано до скоро (и не на майтап) "Висша лига"!?! - Така де, "за самочувствие", защото им липсвало самочувствие на горките ни играчи ... но не останах с такова впечатление като ги гледах как се карат със съдиите. А че много други качества им липсват ... с това съм съгласен.

Все пак има и нешо позитивно в тъжния (за нас) развой на събитията в нашата квалификационна група:
Най-големите майстори на сметкаджийския футбол ("Скуадра Адзура"[smilie10]) след тънки сметки в крайна сметка ... отпаднаха от сметките. Станаха жертва на своето най-силно оръжие, с което са печелили не едно първенство и не една титла. Крайно време беше накрая и те да се опарят.
[beer]

Дата:   24-06-04 09:11

basi unikalnia ekzempliar [smilie18] s mnogo prostotia se sblyskvam vseki den, ama ti biesh vsichki rekordi, napravo triabva da te izlojat v niakoe ZOO i da plashat decata na kakvo shte zaprilichat ako ne hodiat na uchilishte [smilie19]

Абе Зиги...
Дата:   24-06-04 09:43

...как няма да се сблъскваш с много простотия всеки ден, като висиш поне по 2 часа пред огледалото?

Дата:   24-06-04 09:55

Като не гледаш и не те влече - къш! Раздвоената ти личност не схваща ли, че това не е фотографска тема? И без това на фотографските достатъчно се уакваш, че да го правиш и другаде.

Бе Майоре...
Дата:   24-06-04 09:59

...а на тебе спаружения сюнгер зад ниското челце, дето го използваш за мислене, не вдява ли, че това е фотографски форум?... Като искаш да пишеш за футбол - намери си подходящо местенце.

Дата:   24-06-04 10:26

Аз тука не пиша за футбол, ама ти е трудно да вденеш. Аз тука пиша за явлението Генчо Балкански, което ни трови не само футбола и образованието, ами и кефа във форума, и от което свестни хора не могат да си застанат по местата, де са се намъдрили необразовани и арогантни глупци като тебе.

Хе-хе...
Дата:   24-06-04 11:06

...пак ли ще плаче великият бръмбарофил, че не си е намерил подходяща реализация в живота? Ами вярно е, ако питаш мене, вместо да висиш в шапкарника - по-добре се глави за тоалетен хигиенист някъде, хем поста ще отговаря на интелектуалното ти нево, хем и ще бъдеш по-близко до събратята си.

Дата:   24-06-04 11:51

Hm... tova mi namirisva ia na nezadowolena sexualnost, ia na problemi v detstvoto... ako iskash moga da ti preporycham dobyr psihoanalitik? Shtoto tepyrva da te vyzpitavat na tazi vyzrast - nadali shte ima rezultat..
Choveche, vzemi se stegni malko - ne ti li e neudobno da se izlagash taka? Tuk ima dostatychno inteligentni hora, koito makar i da ne sa vinagi na edno mnenie, syumiavat da reshat sporovete si kulturno...
I osven tova - foruma e fotografski, da, razbira se, no ne mislia che ima stroga zabrana sybranite tuk hora da obsyjdat poniakoga i drugi obshtochoveshki temi, koito gi vylnuvat...
Ne vijdam logika v povedenieto ti, naistina... Osven chrez tazi kreshtiashta arogantnost i lipsa na elementarno vyzpitanie da se opitvash da privlechesh vnimanie kym sebe si, drugo obiasnenie niamam..

Абе Зиги...
Дата:   24-06-04 12:02

...велик разбирачо на човешката душевност, защо си мислиш, че някой като те напсува на майка - причината за това са травми в детството, или липса на нещо, с което да се съешава достатъчно често? е е ли по-логично да предположиш, че човека просто иска да каже това, което казва... Психоаналитика може би на теб ще е по-нужен, аз проблеми нямам, ти имаш с мен - тъй че ти се лекувай, за да си повишиш прага на търпимост, мен ме боли патката за патки като тебе...

Ха!
Дата:   24-06-04 12:09

Верно бе - не ме е подвела паметта. Ти си същата малоумница, дето се вайкаше преди време за некакъв, дет не можал да завърши НАТФИЗ. Еми добре сте се надушили с г-н dick (може пък твойта незадоволена сексуалност да те е привлякла към неговия сочен ник). Или сте лежали по едно и също време в психо-диспансера?

...а ако ти намирисва на нещо - провери си памперса, може би е време да го сменяш вече...

Дата:   24-06-04 12:11

уф жалка картинка наистина не виждам смисъл да говоря каквото и да било повече - то стена би разбрала по-добре
продължавай да ръсиш тъпоумия и да подскачаш от кеф на стола си - колко си оригинален и остроумен - то това ти е останало [smilie21]

Хе-хе...
Дата:   24-06-04 12:31

...че на теб чак сега ли ти просветна, че няма смисъл да говориш? Права си - жалка картинка си. Наистина само стена би издържала да те слуша. Добре че бях аз - да те светна по темата. Сега може би най-сетне ще спреш да мелиш, и ще се захванеш с нещо полезно (напр. - да си избръснеш крачката, че да се увеличат малко шансовете ти за сексуално задоволяване).

Дата:   24-06-04 14:31

"интелектуалното ми нЕво" не е толкова голямо, че да съумея да зачистя и дезинфекцирам, след като се намърда някои като тебе. Сори, не ставам. Ще трябва да продължаваш да си усмърдяваш навсякъде.

хе, dick...
Дата:   24-06-04 14:49

...ми щом и за кенефджия не ставаш, оди се гръмни - поне ще наториш почвата, че да има повече за плюскане...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна