Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не е ли това съвпадение :-)
Автор: panaiot   
Дата:   13-11-05 13:05

Като видях снимката на един съфорумец, направо се учудих на приликата между неговата и моята!
Просто ми се стори интересно и реших да пусна тема, макар и някои от вас да решат, че
си правим излишна реклама! Ште се радвам да изразите мнението си [smile] Благодаря ви! [smilie24]

Ето неговата снимка:
https://photo-forum.net/i/203269

а ето и моята :-)

https://photo-forum.net/i/219519


Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: navy   
Дата:   13-11-05 13:10

Еднакъв е обекта, снимките са доста различни...
А и да не повдигам въпроса за морската ни столица и отщраканите обекти в нея [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: Airborne   
Дата:   13-11-05 13:11

такива снимки има поне още 3 във форума :)

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: matasel   
Дата:   13-11-05 13:12

Абе не стига че си приличат, ами имат и еднакъв брой точки [smilie11] - а иначе и двете са доста размазани - но все пак тази на "конкурента" е качена доста по-отдавна[smilie6]
Най-голямата разлика е в рамките[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: matasel   
Дата:   13-11-05 13:14

Напред към Боянския водопад, Народе оФОРУМени - да изпълним целия форум със снимки на водопада. И [beer] водопад да стане[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: panaiot   
Дата:   13-11-05 13:20

Не казвам, че няма много снимки на водопада! Има! Ама тук виждам еднаквота в теченето на водата, композицията и какво ли още не! Все пак дебита на водопада не е еднакъв всеки ден а едва ли е такъв и през целия ден! Тук ме впечатли, че времето може би е било едно и също и сме мислили еднакво! А що се отнася до водопада, си е наистина хубав и всеки трябва да го снима![smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: tofo   
Дата:   13-11-05 14:08

Около водопада има много малко места за снимки. Или има дървета, или водата пръска и не става. И двете снимки са правени от един и същи камък от пътеката, която идва отдолу. И аз съм снимал оттам.

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: Стоев   
Дата:   13-11-05 14:16

Коментирано е и преди, че красивите неща често се снимат от различни хора по близък или еднакъв начин [smilie5]

[beer] [beer] [beer]



https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/aqho6711.JPG
https://photo-forum.net/images/1_1125851120.jpg




https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/ntrb6711.JPG
https://photo-forum.net/images/v_1127081129_Duck.jpg



Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: royal   
Дата:   13-11-05 17:27

Не е ли това съвпадение
красивите неща често се снимат от различни хора по близък или еднакъв начин


https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/odgf9957.JPG
https://photo-forum.net/images/o_1131895551_Patka13.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: Стоев   
Дата:   13-11-05 17:52

[smilie5]



[beer]


Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: navy   
Дата:   13-11-05 18:09

Ако обилното слюноотделяне свързано с препеченото бъдеще на този модел е от красивите неща, съгласен!

Отговори на това съобщение
 Re: Не е ли това съвпадение :-)
Автор: Стоев   
Дата:   13-11-05 18:38

За Нейви: (от http://bg.chinabroadcast.cn/1/2005/02/25/1@20482.htm)



Патица по пекински


Радвам се, че пак сме заедно в рубриката "Добър апетит". Аз съм водещата Ангелина. Миналия път ви разказах за Ароматна патица и Патешки воденички с гъби. Дали успяхте да ги приготвите? Ако имате въпроси или нещо, което не сте разбрали, пишете ни или влезте в нашата уеб-страница на адрес: www.cri.cn или bg.chinabroadcast.cn

Драги приятели, този път ще ви предложа едно от най-известните китайски ястия – Патица по пекински

Технологията за приготвяне на знаменитото ястие "Патица по пекински" е толкова сложна (необходима е специална пещ, в която се слагат по няколко птици едновременно), че познавачите казват: "Когато китаец иска да опита "Патица по пекински", той... отива на ресторант." Разбира се, това ястие може да се приготви и в домашни условия. За това са необходими следните продукти: 1 патица (около 2 кг), 2-3 супени лъжци шери или вермут, 1 чаена лъжичка сол, 14 малки глави лук, 24 палачинки (направени само от вода и брашно).

Продукти за соса за мариноване: 6 резенчета джинджифил (или 20 г на прах), 2 стръка праз, 1.5 л вода, 3 супени лъжици мед, 2 супени лъжици соев сос.

Продукти за соса: 3 супени лъжици сос, 1 супена лъжица вода, 2 чаени лъжички захар, 2 чаени лъжички сусамово олио.

Приготвяне: Патицата се измива, почиства и се оставя да се отцеди 2-3 часа (много е важно патицата да е напълно суха, за тази цел може да се използва вентилатор). Поставя се в железен или керамичен съд, залива се с гореща вода и се вари, докато побелее. Изважда се и отново се изсушава, а вътрешността се намазва със сол и алкохол. Патицата се слага в соса за мариноване, след което се поставя отново да ври, като трябва да е покрита напълно с течността и няколко пъти да се обръща. Изважда се и отново се суши. Кожата трябва да е напълно суха.

Фурната се нагрява до 175 градуса. Патицата се поставя на желязна скара, а под скарата се слага съд с вода така, че да не докосва повърхността й. Пече се около 1 и половин часа, след което се обръща и се пече още половин час. Патицата се пече, докато добие червеникаво кафяв цвят. Така кожата става особено хрупкава. След това месото се отделя от костите и се нарязва на тънки плоски парчета, които лесно да могат да се подредят така, че да се получи първоначалната форма на патицата. Късовете месо се нареждат в кръгла, плоска чиния. Поднася се заедно с палачинките, зелените пера на праза и предварително приготвения сос. Перата на зеления лук се потапят в соса и заедно с няколко парченца от патешкото месо се слагат в палачинката, която се сгъва на четири подобно на европейските палачинки и ...добър апетит!

Драги приятели, днешната рубрика "Добър апетит", в която ви разказах за известната Патица по пекински, завърши. Водещата Ангелина от Пекин ви благодари за вниманието и ви желае добър апетит!
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]


Нейви, да не си зодия "Телец" бе [ezik]





" Телецът има страшен апетит. Мъжа-телец обича домашните вечери, които показват, че сте положили специални усилия да го зарадвате. Старата поговорка "любовта на мъжа минава през стомаха" сигурно е написана за телеца. "


[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]




[ezik]



[beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна