Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Полито си пише, рейтинга ни си расте!
Автор: J0R0   
Дата:   17-06-04 11:40

Голямата болка на Полито не е, че някой си бил лош фотограф. Че друг бил още по-лош. Че еди коя си снимка била лоша, пък друга била още по-лоша.
Такива снимки и автори в нета - с хиляди, да не кажа с милиони.
Голямата болка на Полито е ТОЗИ САЙТ.
Начинът по който се развива.
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/lvfx1229.JPG
http://www.photo-forum.net/joro/temp/graph1.jpg

(прогнозите за юни са пак НАГОРЕ)

Съществуването на сайта и бърка в здравето.
Не може да го понесе.
Нощем се буди от кошмари и си вика, защо photo-forum? Защо ТЕ, а не НИЕ?
Отговорът е прост, мила, сети се сама, нали си интелигентна.

ПП. Колкото до това дали съм голям фотограф - изобщо не съм. Никога не съм имал претенции да бъда. Само на тоя сайт има поне една дузина хора, чиито снимки оценявам много по-високо от собствените си. Murnau, Avel, Ivan A, Zafteto, Niko24, Simon, Nina Nik, Japanese, V Rusanov, Mobby Dick... Това, че имам някакви медали и награди от Фотографска академия или от Фотоваканция или от Фотофиеста е защото случайно съм направил някоя добра снимка.
Това че тия награди не са особено авторитетни според теб, също не ме обижда.
Колкото по-малко авторитет носят наградите на официалните фотографски институции, толкова по-авторитетни стават нашите награди.
Познавам един човек, който получи грамота от Фото Форум и я държи на най-видно място в офиса си!
Ей това мен ме радва истински!

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Полито си пише, рейтинга ни си расте!
Автор: artexa   
Дата:   17-06-04 12:05

хехехех
май си прав, а [smilie5]
Аз ползвам този форум от 1-2 седмици и не мога да се откъсна.
Всеки ден чета всички теми и гледам снимки с голям КЕФ [smilie24]
Браво на Вас момчета и момичета, страхотен форум сте направили [beer]

Автор: Andromeda   
Дата:   17-06-04 12:06

Има един лаф: "Който не му изнася ДА СЕ ИЗНАСЯ" [smilie5]
Щом Поли толкова се дразни да не влиза в сайта бе. Така ще си живее спокойно и няма да хаби нерви.
На нас ще ни липсва, защото няма да има кой да ни забавлява [beer]

Автор: asahi   
Дата:   17-06-04 12:54

Не си много прав, Жоро. Полито също допринася за вдигане на рейтинга. Добре е веднъж седмично да се изявява. Пък ако вземе и да си фиксира някакво време за акциите... "Часът на Поли" - как ти се струва?

Автор: Георги   
Дата:   17-06-04 12:55

или Ask Poly, по пример от esreality.com :)

Автор: msld   
Дата:   17-06-04 12:56

losha reklama niama :-)

Автор: teopetz   
Дата:   17-06-04 13:52

Защо изобшо и се връзвате? Че и обеснения се дават, че това, че онова...

Автор: charm   
Дата:   17-06-04 13:59

Прочетох почти всичко по темата на Поли. Аз също смятам, че хора, на които това място не им харесва могат просто да не го посещават! Защо влизат тук щом като всички са некадърни, щом няма какво да се види, не мога да разбера[smilie11]
И в този сайт, както навсякъде в живота има нередности, но това е! От както влизам тук - това е "моят дом" почти през целия ден. Възхищавам се, разочаровам се, мотивирам се... На мен ми дава много, на който му пречи - довиждане!
И още нещо - аз поне не съм останала с впечатлението някой да претендира, че тук са само шедьоври, създадени от боговете на фотографското изкуство. Според мен това е сайт за любители. Какво лошо има в това да се кефят заедно?

ОСОБЕНО В ЧЕТВЪРТЪЪЪЪЪЪЪК!!
[beer]

Автор: mosquito   
Дата:   17-06-04 15:49

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boyko   
Дата:   17-06-04 16:07

Мисля, че оценките на poly_the_girl
за качеството на снимките са много полезни за участниците в този сайт.
Присъединявам се към изразеното от нея мнение в повечето от случаите, включително и по отношение на моите снимки.
Недоумение обаче пораждат коментарите
"с оглед на личността", особено поради факта, че се базират на предположения, а не на добре проучена информация /какъвто отново е коментарът й за мен/.
По принцип не бих одобрил и използвания от нея речник, но понеже тук сме в света на интернет мисля, че е съвсем на мястото си.
Моля ви не убивайте poly_the_girl - тя ни е необходима!

Публикацията е редактирана (17-06-04 16:07)

Re:
Автор: ognyan   
Дата:   18-06-04 02:31

Ubiite Polyto.To e losho momiche[smilie18]
[beer]

Автор: snooper   
Дата:   18-06-04 02:38

Aaaa, ne sam saglasen, Joro, polyto igrae seriozna rolia v diganeto na poseshtaemostta na saita (puk to poseshtaemostta e ralichno neshto ot reitnga de), ama na reitinga kak vliae ne moga da kaja... [beer] [beer] [beer]

Автор: keser   
Дата:   18-06-04 12:09

dano da e zaradi tova 4e meseca ne e svur6il, Joro spesti cialata grafika.
https://photo-forum.net/static/forum/2007-09/lmeb8156.JPG
http://bgcounter.com/graph.php?id=phforum&mode=month

Дата:   18-06-04 12:15

Абе, keser, ти за първи път ли отваряш брояч?

Автор: junior   
Дата:   18-06-04 12:26

леле кесер... ами ти изобщо май не си наясно че сега сме 18 Юни....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   18-06-04 12:31

Мразя да ми дават половини графики, ясно е че тенденцията е положителна ама не сме малоумни.

Стана ясно че знаеш коя е Поли, кажи за да разберем и ние.

Автор: junior   
Дата:   18-06-04 12:39

според мен никой не е сигурен коя е точно... Има само догатки.... а и изобщо не е необходимо да се ровим повече.... Освен това да се разпространяват данните на който и да е юзър НЕ Е ПРАВИЛНО - в разрез е с всички демократични принципи....

Дата:   18-06-04 12:39

Ми не знам коя е Поли, ако знаех да съм казал отдавна.
Знам, че се логва от Хедоф клубовете.
Знам, че е с лошо отношение към сайта.
Знам, че е човек който познава част от хората на живо (щото няма откъде да знае иначе някои подробности), а други като Бойко не ги познава и съди за тях от интернет.

Хората, които според мен, отговарят на това описание се свеждат до не повече десетина, но няма сега да седна да им изреждам тук имената, щото няма никакъв смисъл. За мене е абсолютно все тая кое от всичките мекерета е, не правя особена разлика между тях.

Публикацията е редактирана (18-06-04 12:42)

Дата:   18-06-04 12:49

[smilie24]

ЗАЩО СМЕ ТУК ?!
Автор: LUMBERJACK   
Дата:   18-06-04 20:59

ПОЛИ = ПЕНА ?
Често се появяват анонимни мнения, изпълнение с негативни подхвърляния към автора на кадъра. Обикновено са подписани от някоя(някой) си ПЕНА, но щом са анонимни, всеки може да ЗЛОупотреби, затова не съм много сигурен дали ПОЛИ е ПЕНА :), а да се задълбаваме до IP-та просто е смешно. Няма и смисъл.
Хубаво е когато някой има забележки, да ги изложи и да не се притеснява, че ще бъде криво разбран. Но вместо това Поли (или няколкото такива като нея) предпочитат да окалят я някоя тема във форума, я някой автор... Съгласен съм, че много често кадри, които са невероятно добри, не получават почти никаква оценка. При това кадри, които със сигурност се харесват не само на мен. От друга страна снимки, които наистина не блестят с кой-знае какво изпълнение или оригинална идея, композиция, внушение и т.н. тотално обират точките...
НО!
НО!
НО!
За кой ли път в този форум ще бъде казано, и повторено, и потретено, и..., че това е сайт за споделяне и обмяна на опит, а не комисия, която сече глави или вдига пиедестали.
За мен е наистина огромна радостта, че мога да гледам какво правят другите, да ги опознавам малко по малко по техните творби, всеки ден да откривам по нещо ново и да пускам на воля злато за тези, които наистина са направили деня ми по-добър. За мен остава удовлетворението, че съм придобил още мъничко нова опитност.
МАЛКО ЛИ Е ТОВА ?!?!?!?!?!?!?!

Отскоро съм тук. Харесва ми. Повярвайте ми, наистина е много по-лесно да се радваме на фото-форума, отколкото типично по ганьовски да се опитваме да го осираме.
ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ТОВА ?!?!?!?!?!?!
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: holden   
Дата:   18-06-04 21:22

Lumberjack [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Георги   
Дата:   18-06-04 21:49

Добре казано ! [beer] [beer] [smilie24]

Автор: PolarBear   
Дата:   18-06-04 22:03

Да, добре казано!!

Автор: Niko24   
Дата:   19-06-04 04:04

LUMBERJACK [smilie24]

И аз като теб не съм от старите кучета, въпреки че мина половин година откакто качих първата си снимка тук.
Единственото което мога да кажа е, че се радвам за възможността да наблюдавам какво правят хората занимаващи
се с фотография в България, както и естествено да показвам мои работи. Ползата за мен лично е невероятна -
фото-форумци са единствените, с които мога да обменям опит, други контакти с фотографи за съжаление нямам
(само с Alexstudio, на когото благодаря, че ме открехна за съществуването фото-форум).
Научих много нови неща, запознах се с много нови хора с моите интереси (макар и не лично), а това означава,
че форумът е успешен. Такива като Полито въобще не могат да ми попречат утре сутринта отново да си направя
кафе и да седна на компютъра, за да разгледам какво ново има из форума. Мисля, че и с повечето от вас е така.

Желая още много успехи на фото-форумци ... и на добра светлина![beer]

Автор: RAMZE   
Дата:   19-06-04 09:24

Защо се връзвате на подобни глупости.Да снимаш е удоволствие,да споделиш снимката с познати и непознати в форума е още по-голям кеф,но от всичките хора влизащи и членуващи тук е достатъчно някой да е спал на криво,друг да е правил нещо на криво,трети да е перманентно в мензис за да ти вгорчи удоволствието.Невъзможно е всичките да мислят по твоя начин и да имат твоето виждане-така,че не би трябвало да се връзваме на подобни постинги.Когато нещо не ти харесва просто не му обръщаш внимание,в противен случай се принизяваш до неговото ниво! Отивам на сърф така че ЧАО..

първа  назад  1  2     всички  напред  последна