Автор: LUMBERJACK
Дата: 18-06-04 20:59
ПОЛИ = ПЕНА ?
Често се появяват анонимни мнения, изпълнение с негативни подхвърляния към автора на кадъра. Обикновено са подписани от някоя(някой) си ПЕНА, но щом са анонимни, всеки може да ЗЛОупотреби, затова не съм много сигурен дали ПОЛИ е ПЕНА :), а да се задълбаваме до IP-та просто е смешно. Няма и смисъл.
Хубаво е когато някой има забележки, да ги изложи и да не се притеснява, че ще бъде криво разбран. Но вместо това Поли (или няколкото такива като нея) предпочитат да окалят я някоя тема във форума, я някой автор... Съгласен съм, че много често кадри, които са невероятно добри, не получават почти никаква оценка. При това кадри, които със сигурност се харесват не само на мен. От друга страна снимки, които наистина не блестят с кой-знае какво изпълнение или оригинална идея, композиция, внушение и т.н. тотално обират точките...
НО!
НО!
НО!
За кой ли път в този форум ще бъде казано, и повторено, и потретено, и..., че това е сайт за споделяне и обмяна на опит, а не комисия, която сече глави или вдига пиедестали.
За мен е наистина огромна радостта, че мога да гледам какво правят другите, да ги опознавам малко по малко по техните творби, всеки ден да откривам по нещо ново и да пускам на воля злато за тези, които наистина са направили деня ми по-добър. За мен остава удовлетворението, че съм придобил още мъничко нова опитност.
МАЛКО ЛИ Е ТОВА ?!?!?!?!?!?!?!
Отскоро съм тук. Харесва ми. Повярвайте ми, наистина е много по-лесно да се радваме на фото-форума, отколкото типично по ганьовски да се опитваме да го осираме.
ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ТОВА ?!?!?!?!?!?!
![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
|
|